Mötley CrüeI måndags såg jag och Rosina Mötley Crüe. Alice Cooper spelade som förband också, men vi missade halva... Hade ingen aning om att han började så tidigt. Jag var mer taggad för Cooper faktiskt. Men Mötley var skit bra, tredje och sista gången. Tommy Lee trummade upp och ner vilket var skit coolt! Första gången jag ser den akten.

Entry #471

 
Tisdag. Jag och Emil gick och såg Bullet For My Valentine. Inte min typ av musik längre, för skrikit för mig, men det var mer för Emils skull då det är hans favoritband. Det var kul iallafall. Hans första konsert också ;) 
 
 
Fredag. Vi käkade på Prime Burger för att fira Dylans födelsedag lite i förväg. God mat! Sedan gick jag, Dylan och Rosina för att klubba. Vi valde ett dåligt och dyrt ställe, det var onödigt och inte kul alls. Förstår inte heller meningen med att klubba! Tror också man måste bara i en stor grupp för att tycka det ens är kul att klubba. Annars är att gå på bar mycket roligare.
 
Det var nog de två mest händelsrika dagarna på den här veckan. Annars har Emil bott hos mig hela veckan, riktigt mys. Vi såg på filmer, åt mat, myste, osv. Dessutom har det varit lite jobbigt i skolan med en viss lärare men jag tror det är halvt löst/okej nu. Igår gick jag på bio med Rosina och såg Legend! Äntligen!

Entry #470

 
Förra lördagen var det halloween och det spenderades med min pojke. Han köpte blommor och choklad till mig som en välkommen hem present. Så söt, min fina älskling! Vi köpte lite godis, jag gjorde en pumpa paj, och sedan kollade vi på The Nightmare Before Christmas. Vi skulle se Edward Scissorhands precis efter men vi var så trötta så att vi gick och lade oss istället. Haha, lite fail. På söndagen gick vi och såg Spectre, lite halvt besviken men den var väl bra ändå. Sen var det skola hela veckan - vi fick prova studentmössor på onsdagen. Eftersom jag och Dylan var de som var student kommité för studentmössor så får vi 500 kr rabatt och såklart så ska jag välja den dyraste mössan då. Taggad. På torsdagen blev det en tidig morgon för att stå och köa för Balmain X HM. Storlekar var oerhört små och när jag stod och väntade i omklädningsrummet hörde jag en sjukt smal tjej som bad någon att hämta en klänning i storlek 40! Vilken är min storlek i klänningar på HM! Den affären vi köade till kom jag inget ut med alls. Det enda jag prövade var två klänningar och en skinnjacka, men inget passade. Alla var så galna. Om jag hade tagit en kappa hade jag säkert fått med mig den hem för det var de som var lite större i storlek. Vi gick vidare till en annan HM och där såg jag den gröna pälsjackan i storlek 40! Tog den direkt, testade och köpte. Så jag fick ialla fall ett plagg med mig! Men som sagt, kläderna var i franska/design storlekar, inte HM storlekar. Ganska synd. 

Reviews part 121

The Usual Suspects:
En thriller drama från 1995 med Kevin Spacey. Dessutom filmen och rollen som gav honom en oscar. Oerhört spännande film, väldigt bra handling. Dock känns det väldigt uppenbart vem det var som var mördaren, men det kanske är så bara just för mig, speciellt när jag är van vid filmer med Kevin Spacey. Utifrån det så är det väldigt bra gjort på hur de kommer fram till vem som är huvud skurken. När det kändes om att, jaha nu var filmen slut och det var han som var skurken efter allt, så uppstod en tvist. Trailern kan ni se här. Filmen får 5 av 5!
 
The Martian:
What was the point? Det fanns absolut ingen mening med att göra den här filmen. Dessutom är jag bara trött på att se Matt Damon spela samma visa om och om igen. Om man stänger ut alla film moraler och budskapssökande så var det en rätt så okej film. Den går att se på men man ger upp efter en timme på filmen. Allting låter negativt men det är inte så egentligen, jag bara hackar på saker som känns stora för mig men är egentligen små för andra som ser på filmer, OFTAST. Men jag har bara högre uppfattningar när det gäller filmer. Jag vill ha mer. Och eftersom Interstellar var hundra gånger bättre och ungefär en sånhär typ av film så känns den här menningslös. Trailern kan ni se här. Filmen får 3 av 5!

Paris

I tisdags åkte jag till Paris med min farbror, och så kom jag hem på fredagkväll. 
Resan i stor del var ganska fail. Min farbror var sjuk vilket resulterade till att jag gick för det mesta runt i Paris själv. Kändes som en onödig resa på så sett att jag kunde åkt med någon annan vid ett annat tillfälle. Jag vandrade på kvällarna, bland annat i onsdags då jag promenade i tre timmar runt centrala Paris.