Day 07 - A picture that makes you laugh

Bloggtorka.

Namn: Jasmine.
Piercingar: I öronen.
Tatueringar: Ja, tack.
Längd: 165 centimeter.
Skostorlek: 39-40.
Hårfärg: Mörkbrunt/svart.
Kär? Ja.
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja. 
Vilket schampo använder du? Evital, Aussie.
Vilken parfym använder du? Victoria Secret's bodysplash.
Vad är du rädd för? Framtiden.
Gillar du att tvätta? Ibland faktiskt, haha.
Gillar du berg- och dalbanor? Ja.
Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Flyttat till London/Italien och plugga där, samt ta körtkort.

 
Senaste…
Filmen du såg? The Conjuring
Låten du lyssnade på? 30 seconds to mars - night of the hunter
Personen som ringde dig? Farbror
Personen som du ringde? Systern
TV-program du såg? Pretty Little Liars.
Person du tänkte på? Alicia, eftersom vi snackade precis på facebook. Hon är i New York och skickar lite trevliga bilder.
Smset? "Mm mm" till Dylan


Favorit…

Låt: Oj. Just nu, Marilyn Manson - Third Day of A Seven Day Binge
Sak att göra: Se på film, hänga med kompisar. Gå på festival, uppleva frihet. Andas.
Sport: Sport och sport, boxning är effektfullt.
Dryck: Fanta exotic for life.
Kläder: Mitt Guns N' Roses linne och Rosinas blåa jeans. hihi, snott dem lit.
Film: The Dark Knight.
Bil: Jaguar. 
Serie: House Of Cards.


Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Nej, faktiskt inte.
Gråtit över en flicka? Ja, det har hänt.
Ljugit för någon? Jag har syndat, ja.
Varit i slagsmål? Jeeeeo.
Blivit dumpad? Nej,
Dumpat någon? och nej.
Träffat någon från internet IRL? Ja, och vi gick till och med på Marilyn Manson konserten tillsammans för tre år sen. Men vi bor i olika städer så tillslut försvann kontakten.


Antal…

Gånger du varit kär? Kanske en gång.
Gånger ditt hjärta brustit? Hm. Inte så dramatiskt.
Hjärtan brustet på grund av dig? Tror inte.
Killar du kysst? Två.
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Tre.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Två, tror jag nog.
 

Reviews part 115

Inception:
Såg den för många år sen och då förstod jag ingeting av filmen så jag kände att jag behövde se den igen och dessutom är den en film av Christopher Nolan. Otroligt bra film. Älskade Tom Hardy och Leonardo DiCaprio i den. Joseph Gordon-Levitt var också strålande. Jag hade hoppats på en större tvist på slutet eftersom det är en Nolan film men det blev ändå ett bra slut. Dessutom var den allra sista scenen ett perfekt avslut för filmen, typiskt Nolan. Handlingen är spännande, idén är superintressant också. Inception, en dröm i en dröm, och hela teorin om vårt undermedvetna. Trailern kan ni se här. Filmen får 5 av 5!
 
Chappie:
Grunden är bra och idén men resultatet blir bara en dum komedi film. Hela filmen är slöseri med tid tycker jag, den hade en sådan stor potential så att man nästan blir sur. De satte in artisterna från Die Antwoord som några huvudkaraktärer vilket redan i sig låter väldigt konstigt, och det blev det. En helt oseriös film som inte direkt kommer fram till något. Filmen är en besvikelse, verkligen. Trailern kan ni se här. Filmen får 1 av 5!

Day 06 - A tattoo you'd like to get

Det finns tre tatueringar som jag skulle vilja göra. 
1. En på skulderbladen, "So we beat on, boats against the current, borne back ceaselessly into the past." Den har jag velat göra i mer än ett år nu. 
2. Ett på mitt nyckelben eller en på min arm, "Hysteria", som är en låt av Def Leppard. Bara för att den associerar till mitt favoritminne. 
3. En på min handled med kinesiska tecknet som beskriver balans.

Reviews part 114

Cinderella: 
En exakt kopia av den tecknade versionen, det gillar jag mycket! Der ger liv till den tecknade på något sett, och som barn såg man askungen hela tiden så då var man ju rätt nöjd. Det är en typisk familjefilm som är riktigt bra och samtidigt väldigt underhållande, den är inte klockren som en spelfilm i helhet. Det är en fin miljö de har valt men i det stora hela så är det en ganska onödig film att göra, too much money to handle I guess. Men jag tycker det är en värd film att se, så om du inte har något annat och se så kan ni se denna! Vill bara påpeka också att Stellan Skarsgård är klockren i filmen. Trailern kan ni se här. Filmen får 3,5 av 5!
 
Jurassic World:
Dum film, dumt manus, bra effekter, helt ok dinsaurier, ingen mening alls. Det där sammanfattar Jurassic World. Jag blir lite sur över den här filmen, både för att jag betala för att se den på bio men att de ens överhuvudtaget gjorde en sån film med en sån stor potential. Bara om manuset och idén var bättre så hade filmen blivit kanske lika bra som den första! Dessutom var det så många onödiga och kvinnoförnedrande scener, man förstår ju inte varför de har scener som inte har något med ploten att göra. Idioti. Men den får poäng för stor potential och bra effekter. Resten är skit! Trailern kan ni se här. Filmen får 2 av 5!

Day 05 - A picture of your favorite memory

Lite småtråkigt att jag inte tog någon bild under Def Leppard konserten, för då hade det varit mitt favoritminne. Men jag var väl lite caught in the moment just då, haha. Så det får bli Judas Priest konserten. Eller man kan nog säga Sweden Rock 2015 i helhet faktiskt.
 

Entry #438

 
Åkte till Liseberg i lördags med Alicia, det blev övernattning sedan på Gothia Towers. Lite dum dag att gå på liseberg, väldigt långa köer men det blev ändå kul! Helix är så jävla bra. Gothia är ett riktigt schyst hotell och frukostbuffén var super, bara att jag inte åt så mycket som jag ville. Men det var en bra helg och vecka också, både Norrland + Göteborg på en vecka!
Idag började jag min första dag på sommarjobbet i en förskola. Så mycket bättre än äldreboendet förra året. Detta är så mycket roligare, och barnen är så himla gulliga!

Norrland

 
Är på tåget påväg hem till Stockholm. Trist.
Att åka 7-8 timmar till Norrland kändes kul men att åka hem lika långt och veta att slutdestinationen är Stockholm är pisstråkigt. Jag gillar Norrland, det är mys och det finns allting något att göra. 

Entry #436

 
I måndagskväll köpte jag en biljett till Norrland i sista minut, lite spontant sådär men det kändes så tråkigt att bara vara hemma och träna hela veckan. Nästa vecka börjar jag jobba på en förskola i tre veckor och sen direkt efter det åker jag till London och därpå börjar jag skolan igen. Så, it was now or never. Klockan 9 tog jag tåget mot Uppsala för att byta till ett tåg mot Gävle och därifrån sedan ta mig till Sundsvall och från Sundsvall till Lunde och sedan från Lunde till Gallsäter. Jag var framme klockan 17.40, äntligen, helt sjuk men billig väg. 400 kr tur och retur! På fredag förmiddag åker jag hem igen för att sedan åka till Liseberg på lördag. Fullspäckad vecka, me like.
 
När jag kom fram till Rosina i Gallsäter gick vi direkt ned till sjön för att bada. Hennes syster, Sherin är här också så hon hängde med. Har nog inte badat ungefär 5-6 år, kanske mer... men det var jävligt skönt. Sen snodde vi en livbåt som vi paddla över med till en ö och utforskade lite. Vid 23 tiden stack vi upp till en stuga i skogen som är för allmänheten för att sova över där. En riktig jobbig väg upp men det var en upplevelse och riktigt fint var det. Vi spelade kort ett tag sen bestämde vi oss för att sova och det blev på golvet med liggunderlag och sovsäckar. På morgonen vaknade vi vid elva, jag trodde jag skulle ha ont i hela kroppen men jag sov faktiskt bra. Det enda som hade riktigt ont i ryggen var nog Rosina, haha. Vi tänkte sova där ikväll igen men vi hoppade det, nu regnar det och vi är trötta. Vi åkte in till kramfors för att besöka dollarstore, fick med mig lite gottheter och sminkborstar. Imorgon ska vi kanske bada igen och grilla! Jag gillar verkligen Norrland, det är fint och skönt. Folket är rätt så trevliga också, tillskillnad från stockholmare.
 

Reviews part 113

Bonnie And Clyde:
Baserad på en sann historia men jag är skeptisk mot detaljerna som jag endast tror de har hittat på för att göra filmen bra. För de kan inte möjligen veta att det var såhär Bonnie kände för Clyde eller det var såhär Clyde var mot Bonnie. Jag påstår att de bara har tagit två stycken kriminella ikoner och skapat de till två karaktärer till en bra filmidé, men i längden blir det löjligt eftersom de har överromantiserat det på ett väldigt fult sett. Jag tycker ändå att filmen är värd att se, den är väldigt gammal men det är verkligen en klassiker. Det är en fin kombination på våld och kärlek, och jag tror många vill relatera till deras sjuka förhållande. Trailern kan ni se här. Filmen får 3 av 5!
 
Training Day:
Det här är en film som Denzel Washington vann en oscar för sin roll. Han var spelade sin karaktär otroligt bra. Man såg smärtan och det destruktiva karaktären hade inom sig och han lyckades spegla det väldigt skickligt! Det är en annorlunda roll från vad jag har sett honom spela i, så för mig så tycker jag att det här var riktigt bra ifrån honom. Men samtidigt har jag inte sett honom i några äldre filmer som den här, hans nyare roller är mer "vuxna" och djuptänkta. Filmen i helhet är väldigt bra, det är ytterligare en film som visar på korruptionen inom polisenheterna. Det är inte baserad på en sann historia men sådant händer välidgt mycket, speciellt i USA. Trailern kan ni se här. Filmen får 4 av 5!

Entry #434

I torsdags var jag på Gröna Lund med Dylan och Rosina. Eller vi var ett helt gäng med min pappas vänner och deras barn men vi sprang iväg direkt när vi kom in, haha. För att ha varit på liseberg så känns Gröna Lund så himla litet och löjligt men det var ialla fall kul. Vi var där till stängning och vi hann åka allt vi ville, sista åket på Insane var helt sjukt. Vi snurrade 360 grader två gånger + 180 gånger, det var nog det läskigaste men roligaste åket! 
På fredagen var jag och Rosina tillbaka på plats i Gröna Lund för att se Alice Cooper, jag gillade konserten mycket mer den här gången än när jag såg honom på Sweden Rock. Kanske för att jag hade en mycket bättre plats nu! Han var riktigt grym. Idag händer det inte så mycket mer än att jag ska jobba kl 16 till 21, samma sak imorgon... sen på lördag sticker jag och Alicia till Liseberg!
 

Day 04 - A picture of yourself and a family member

Hittade ingen förutom denna från Sweden Rock. Och Rosina får vara med också. Hon är ju tekniskt sett familj, som farbrorn min sa.