Summary of 2015

Januari: 
Upptäckte Piloxing. Fick ett jobb på Svensk Direktreklam.
 
 
 
Februari: 
Hände egentligen inte så mycket mer än att jag åkte ner med Rosina till malmö. Då klippte jag mitt hår jätte jätte kort.
 
 
Mars:
Hände egentligen inte så mycket.
 
April
Åkte till Berlin med Dylan och Age Of Ultron kom äntligen ut!
 
 
Maj:
Helt död och slut efter jobb med teatern. Tillslut på två veckors-tid så fick vi fram en pjäs. 
 
 
Juni:
Första veckan, Sweden Rock Festival. Hände oerhört mycket. Sen var jag sjuk i nästan två veckor. Jobbade ändå, försökte träna, men det gick bara inte. Såg Billy Idol och Marilyn Manson!
 
 
Juli:
Jag tror att det här var nog den bästa månaden med hela 2015. Åkte till Norrland. Var på liseberg. Började jobba under tre veckor på en förskola. Blev tillsammans med Emil. 
 
 
Augusti:
Åkte till London, fyllde 18. 
 
 
September: 
Skolan var återigång. Började trean. Min pojke fyllde år. 
 
 
Oktober:
Åkte till Paris, fick världens bästa katt. Slutade på jobbet hos SDR. Det blev för jobbigt att balansera allting.
 
 
November:
Såg Bullet for my valentine och Mötley Crue.
 
 
December:
Åkte kryssning, fira jul med pojken och familjen, star wars.
 

Reviews part 123

 Crimson Peak:
Väldigt speciell skräckfilm från Guillermo Del Toro. Den är mer fylld med sagor och konstnärliga varelser än en skräckis rakt igenom. Jag kan inte påpeka att jag var rädd någongång i filmen, utan det känns mer som en fantasy thriller. Ganska kul tvist i slutet som man inte förväntade sig. Man hade någon aning om att det var något liknande, men inte på så sett. Ni som inte har sett den borde ialla fall ta och se den! Trailern kan ni se här. Filmen får 3,5 av 5!
Southpaw:
Ännu en film med ett riktigt bra framträdande ifrån Jake Gyllenhaal's sida. Filmen däremot var inte helt klockren men det är en väldigt dramatisk film som man borde se själv. Ganska så kort speltid för Rachel McAdams, så konstigt att bara använde en sån typ av skådespelerska för en sån liten del av filmen. Man kunde då valt vem som helst. Men i helhet är det en spännande film som man kan se! Trailern kan ni se här. Filmen får 3 av 5!

JULKLAPPAR

007 for Women från min fina Emil, DKNY parfym från pappa, iphone 6s från pappa, h&m presentkort från pappa, träningsskor från min farbror, en eltandborste från pappa och ett halsband från Emils mamma.
 
Fick dessutom lite pengar också av mamma och farmor. Även ett högtalar-set från min pappa också som inte fick plats på bilden.
 
Vad fick ni i julklapp?

Entry #477

Igår kom vi hem från julkryssningen. Julbordet var faktiskt uselt iår, maten var kall. Så nästa år åker vi inte med mannerströms julbord, det blir nog silja line. Men frukostbuffén var jätte god, som vanligt. När vi kom hem igår vid sex tiden, så blev det en lugn kväll. Jag och Emil kollade på sjätte star wars filmen och nu har vi sett alla. Vi är redo för lördag då vi ska se den sjunde filmen. 
Ja, dagarna rullar in mot julafton. Bara tre dagar kvar. Iår står jag för julmaten. Kommer bli... stressigt.
 

CHRISTMAS TIME

Entry #475

Dagarna börjar närma sig mot jullovet. Så himla skönt. Vill bara att den här skolterminen ska vara över. Vi har avslutning på fredag och två resursdagar på onsdag och torsdag. Får gå på onsdag och sedan vara hemma på torsdag. Lite onödigt att vara där när man inte har så mycket rester. Har kanske bara två uppgifter att göra klart, men det hinner jag nog att göra innan onsdag. Får kanske arbeta med mitt gymnasiearbete då, som är nästan klart. Det är nog färdigt till januari ialla fall. Nästa lördag åker familjen på julkryssning. Ska bli kul. Och den här gången har jag Emil med mig, så extra fun. Dessutom är det samma dag som vår 5-månaders dag. Sammanträffande, haha. 
 

Reviews part 122

 The Matrix:
 Mycket speciell film som handlar om artificiell intelligens och tekniken bakom det. Oerhört intressant och cool action film. Har faktiskt aldrig sett den förut även fast den går på tv hela tiden men jag bestämde mig för att äntligen ta att se den. Det är en jätte häftig handling och historia bakom filmen, att det finns två olika världar och den "riktiga" världen är egentligen ett datasytem och om man tar sig ur den så kommer man till den ursprunliga verkligheten som är helt förstörd. Om ni inte har sett den, så måste ni det! Trailern kan ni se här. Filmen får 4,5 av 5!
 
The Matrix - Reloded:
Inte lika bra som första filmen alls, lite konstigt eftersom det är en väldigt bra action film men den fungerar inte i längden. För att vara ärlig var jag bara rent uttråkad utav filmen, och jag såg även trean men stängde av den eftersom den var så tråkig. Lite synd, de har bra idéer och bra skådespelare men det funkade inte den här gången. En dålig uppföljare. Men den är fortfarande värd att se om man så har sett ettan, så att man kan få en forsättning på ettan. Trailern kan du se här. Filmen får 2,5 av 5!

Entry #473

Fick en surprise av min älskling i lördags. Han är så fin.
 
Bloggningen blir bara sämre, men aja. Mycket är pågång. Det får förbättras under jullovet!
I söndags var jag, Dylan, Alicia och Madde på bio och såg Hunger Games. Recension kommer upp men jag kan säga redan nu att filmen var skit. Really. 
Förövrigt händer det inte så mycket mer än skola och häng med pojken min. Köp Star Wars biljetter, julklappar och teater biljetter till Hamlet. Snart ska Rihanna biljetter också köpas, måste vara redo nu på torsdag. Jag ska ha mina a-läktarbiljetter. Hatar bara AXS biljettsystem, de suger.
Imorgon stannar jag hemma. Bojkottar hela dagen pga svinlärare(tre lektioner med samma lärare hela dagen). Min pojke kommer och gör mig sällskap.
Adjö.