Day 13: A Celebrity You Respect Purely For Talent

 Jack Nicholson
 

Day 12: An Artist You’d Love To See Live

 Lady Gaga

Reviews part 26

Nebraska:
En helt okej överskattad film som inte borde ha så många oscars nominerar som den har. Den har en bra handling och är ganska sorglig men dem har dragit ut på filmen så mycket att den blir seg. Dock är den värd att se på, men inte på bio! Jag såg att den kommer snart ut här i sverige vilket är frukansvärt onödigt att gå och se när den redan är ute i andra länder sen december och finns överallt på internet. Trailern kan ni se här. Filmen får 2,5 av 5!
 
Pulp fiction:
Jag var helt förvirrad i början av filmen men efter tag förstod man vad den handlade om. Den var grymt bra, och jag var lite chockad över hur bra John Travolta var för jag brukar inte tycka om han i filmer. Samuel L. Jackson var lika bra som alltid, Uma Thurman hade en liten roll men hon var otroligt snygg och fantastisk i filmen. Trailern kan ni se här. Filmen får 4 av 5!

Day 11: A Celebrity You’d Love To Sit Down and Have A Conversation With

 
Gary Oldman.

Entry #73

Igår vid 12 tiden mötte jag upp Alicia, vi åkte till Årsta - lunchade på Palmyra. Så jäkla gott! Vi satt där en lång stund, sen åkte vi hem till mig. Vi hade Avengers marathon så vi kollade på Thor 1+2, Captain America & The Avengers. Jag tvingade henne till att se dem filmerna, så imorse så tvingade hon mig att se One Direction: This is us filmen... ja. Kan ju helt klart säga att jag har mycket mer respekt för dem än vad jag har för Justin Bieber... jag har nog inte ens respekt för den fjanten så. Men aja, det var ialla fall roligt och jag lyckades få Alicia att gilla Thor filmerna :)
Bra start på veckan!
 

Please, feel free to piss in the garden

Har fastnat helt för soundtracket i Only Lovers Left Alive.
Så himla bra.
  
 

Day 10: A Celebrity You’d Love To Hang Out With

 
 
Zachary Levi

Reviews part 25

Only Lovers Left Alive:
Jag gillar såna här typ av filmer, dem är så fina och mystiska. Filmen har absolut ingen action eller tvist, det är bara en underbar film om romans, musik, kultur och vampyrer. Den har humor i sig som passade in bra. Filmen är ganska seg, men det är meningen. Tom Hiddleston är verkligen en kamelont och gör rollen som Adam otroligt bra. That's why I love him. Och Tilda Swinton, vilken mäktig kvinna hon är. Har inte sett så många filmer med henne innan, men dem som man har sett så är hon enanstående. Kommer förmodligen se den här filmen flera gånger när dem kommer ut på DVD! Jag tror det är en film som växer på en. Se trailern här. Filmen får 3,5 av 5!
 
Unknown:
Typisk Liam Neeson film. Han är inte alls en skådespelare som faller i min smak, han är så likadan i alla sina roller. Filmen blev lite tråkig mot slutet, den var mer spännande i början men sen blev det så uppenbart om hur filmen skulle sluta. Se trailern här. Filmen får 2 av 5.

Day 9: Current Celebrity Crush #5

 
Nathalie Portman

Entry #68

Kom precis hem ifrån bion med Alicia! Kommer självklart lägga upp en recension på Only Lovers Left Alive senare som vanligt. Men jag kan säga att jag föll bara ännu mer för Tom Hiddleston. Den där mannen alltså, damn. 
Satt och skratta lite här och där i filmen, för att Alicia drog pareller till folk i verkligheten. Det var knäpptyst i salongen & så sitter vi där och nästan dör av garv. Jag vet inte riktigt om det är så bra att se den här filmen på bio, det fanns ju delar där man ville skratta men ja, pga tystnaden fick man hålla sig. 
Käkade thai mat innan, jag var helt okej nöjd men Alicia var besviken. Haha stackars! Det blev ännu värre när vi fick missbildade snacks på bion... but oh well. 
 

Entry #67

Imorgon är jag ledig! yay. Eller ja, sjukanmäld.. halva skolan åker till romme imorgon och andra halvan åker skridskor/vinterpromenad. Min kära fader går alltid med på att sjukanmäla mig under såna trams dagar. Schysst!
Idag slutade jag 11.35, drog direkt till gymmet, gick hem och åt, latade vid tv:n, mötte upp Alicia i stan, hämtade ut våra biljetter till OLLA på fredag, köpte The Deep Blue Sea och nu är jag hemma. Är så jävla taggad inför fredag, thai mat och bio - bästa avslutet på skolan och början på sportlovet.
Nu måste jag käka middag! Bye darlings.
 

Day 8: Current Celebrity Crush #4

Marion Cotillard
 

Day 7: Current Celebrity Crush #3

Reviews part 24

About time: 
Filmen var lite underlig, men den sticker ut jämfört med andra romantik filmer. Jag gillar absolut inte romantik filmer för att jag har inget tålamod och det blir tillslut tråkigt att se den. Men sånahär typ av romantik filmer som inte bara ska vara fin och kärleksfull rakt igenom är riktigt bra. Trailern kan ni se här. Filmen får 3 av 5.
 
Donnie Darko:
När jag såg filmen "Prisoners" som Jake Gyllenhaal också var med i så tyckte jag att han gjorde otroligt bra ifrån sig. Jag var lite förvånad eftersom jag hade inte tänkt på hur bra han var innan. Nu när jag såg den här filmen från 2001 så är det en till film som han är helt fantastisk och briljant i. En riktig tvist i slutet, men en väldigt bra film med udda handling. Trailern kan ni se här. Filmen får 3,5 av 5.

Baby, I'm a gangsta too and it takes two to tango

Day 6: Current Celebrity Crush #2

Lana Del Rey
 

Entry #61

FICK MITT LOKI SKAL IDAG, OMG, DEN ÄR SÅ FIN.
Snart är det sportlov!! Så jäkla najs, det är bara en vecka till att kämpa igenom. På svenskan/historian arbetar vi med en jobbig uppgift, men jag har valt att skriva om asatron så it makes up for it. Vi har idrottsteori i en månad bara för att vi inte har lokaler, HAHA!! Så stört. Förövrigt har det inte hänt mycket... nördat sönder Thor: TDW spelet på mobilen. I need help. 

Day 5: Current Celebrity Crush #1

Day 4: Current Celebrity Obsession

Thomas William Hiddleston

Reviews part 23

 The Counselor:
En skit film rakt igenom. Seg som in i helvete och har inte alls någon röd tråd. Man förstår det dåliga imdb betyget, men det borde faktiskt vara lägre. Trailern kan ni se här. Även fast jag rekommenderar att inte se den. Filmen får 0 av 5.
 
Robocop:
Häftigt att Joel Kinnaman fick den ledande rollen, han gjorde faktiskt bra ifrån sig men jag skulle nog hellre velat se ex. Tom Hardy i den här rollen! Själva filmen var helt okej. För mig så tyckte jag att Gary Oldman gjorde hela filmen, han var briljant som alltid. Jag förväntade mig lite mer av filmen, men jag tror att om det kommer en tvåa så är den ännu bättre. Den här filmen kändes som att det var bara början. Trailern kan ni se här. Filmen får 3,5 av 5.

Happy birthday darling

 

Day 1: First Celebrity Obsession

 
Kristen Jaymes Stewart

30 day celebrity challenge

Day 1: First Celebrity Obsession
Day 2: First Celebrity Encounter
Day 3: Favorite Celebrity Encounter
Day 4: Current Celebrity Obsession
Day 5: Current Celebrity Crush #1
Day 6: Current Celebrity Crush #2
Day 7: Current Celebrity Crush #3
Day 8: Current Celebrity Crush #4
Day 9: Current Celebrity Crush #5
Day 10: A Celebrity You’d Love To Hang Out With
Day 11: A Celebrity You’d Love To Sit Down and Have A Conversation With
Day 12: An Artist You’d Love To See Live
Day 13: A Celebrity You Respect Purely For Talent
Day 14: A Celebrity You Feel You’d Be Good Friends With
Day 15: A Celebrity You Wish Would Adopt You:
Day 16: A Celebrity You Find Beautiful:
Day 17: A Celebrity You Are Not At All A Fan Of:
Day 18: A Celebrity You Dislike That Others Seem To Love:
Day 19: A Celebrity You Love That Others Seem To Dislike:
Day 20: Favorite No-Longer-Alive Celebrity:
Day 21: A Celebrity That’s Way More Talented Than The Work They’re Getting:
Day 22: A Celebrity You Find Adorable:
Day 23: A Celebrity You’d Marry Right Here, Right Now:
Day 24: A Celebrity Whose Personality Is Irresistible:
Day 25: A Celebrity You Respect For What They’ve Been Through In Life:
Day 26: A Celebrity You Share A Birthday With
Day 27: A Celebrity You Find Annoying
Day 28: Favorite Under 20 Celebrity
Day 29: Favorite Over 60 Celebrity
Day 30: The Celebrity Fandom That Means The Most To You

Reviews part 22

Dallas Buyers Club:
Tycker att Matthew McConaughey's framträdande i den här filmen är otroligt bra. Skulle inte bli förvånad om han vann en oscar för denna roll, han är ju nominerad så. Jared Leto spelar en transsexuell(han är i bilden till vänster obviously), han gjorde också sin roll otroligt bra. Själva filmen var helt okej, om det inte vore för dessa tvås framträdanden så skulle filmen var ointressant och seg. Trailern kan ni se här. Filmen får 3 av 5!
 
Paranoia:
Den här filmen kunde inte vara med ointressantare. Den var tråkig bara, fick ingen känsla av den alls. Om inte Gary Oldman var med skulle jag inte ens sett klart på filmen. Trailern kan ni se här. Filmen får 1 av 5.

Entry #53

Kom precis hem från bion med Alicia och Dylan, som sagt så såg vi Robocop - en rescension kommer såklart upp senare. Innan käkade vi på asiatisk buffe, så gott med sushi. Sen fördrev vi tiden med att åka till akalla för att köpa billig snacks. Köpte även marabou med oreo smak, så jävla gott! Det är min favorit nu! 
Bjuder på en härlig bild på Alicia;
 
 

Entry #52

Äntligen halv vägs in i veckan. Hoppas torsdagen går lika snabbt över som idag, sen är det fredag! På fredag slutar jag 11.40, sen blir det asiatisk buffe + bio med Alicia & Dylan! Får ääääntligen se Robocop, så taggad. DET ÄR JU GARY OLDMAN OCH MICHAEL KEATON I SAMMA FILM. PERFEKTION.
Nu ska jag kolla på Supernatural! bye darlings
 

Shakira ft. Rihanna - Can't remember to forget you

 
Herregud, va snygga båda är.

Day 30: Your favorite Marvel release in 2013

Thor: The Dark World

 


 
 
 

Entry #49

Blev förkyld i fredags, så igår låg jag bara i sängen och kollade på film. Det jobbigaste med att vara sjuk är att man inte kan gymma. Det förstör rutinen. Men äsch, jag känner mig bättre idag då jag inte har ont i halsen längre - bara lite täppt i näsan. Kollade på Paranoia, Black Swan(för andra gången) & Dallas Buyers Club. Sen vid elva tiden satt jag på midnatt i paris och somnade till den efter en timme. Älskar den filmen.
Ska snart bege mig till sängs igen och kolla på The Counsler. Sen ska jag se om jag kan förboka Thor: The Dark World Steelbook, hihi.
 

Day 29: Your favorite Marvel romance

 
Peter Parker & Mary Jane

Reviews part 21

12 years a slave:
Otroligt många bra skådespelare i den här filmen, som ex. Brad Pitt, Benedict Cumberbatch, Michael Fassbander och så Sarah Paulson! Men filmen tyckte jag var lite sådär... Jag har sett mycket bättre som handlar om ungefär samma sak. Exempel Django Unchained & The Butler! Dessutom kändes det som att det saknades något i handlingen. Jag vet inte vad, men det kändes tomt på något sett. Jämfört med The Butler så fanns det mer känsla och historia i den handlingen. Trailern kan ni se här. Filmen får 3 av 5!
 
The Hunger Games - Catching Fire:
Jag är inte alls ett fan av Hunger Games, men jag kan säga att jag gillade ettan mer än Catching Fire. Ettan var mer orginell, det var något nytt så tvåan kändes inte lika speciell. Jennifer Lawrence är inte en skådespelerska som jag föll för innan, men i den här filmen så diggar jag henne faktiskt! Kanske för att hon har utvecklats bättre sen första filmen? Kan vara det. Trailern kan ni se här. Filmen får 3,5 av 5!

Lana Del Rey - Once Upon A Dream