Entry #130

Tjenare! Kom precis hem från att träna i sumpan med Alicia. Vi gick på ett boxningspass som vi aldrig ska göra igen. Konstig instruktör, och han hängde ut mig framför alla. Så fult. Usch. Ska inte gå in på det, men aja.
Hoppas alla har en trevlig valborg idag! Imorgon och på fredag är jag ledig, så imorgon ska jag över till Dylan och vi ska ha filmkväll. Skönt att bara ha haft tre dagar skola, och snart närmar sig sommarlovet!! Åh så underbart.
Bye x
 

17. SOMETHING YOU'D WANT TO TRY/DO

Gå till alla dem här platserna, http://news.distractify.com/culture/32-surreal-places-that-actually-exist-on-earth-i-cant-believe-this-isnt-photoshopped/, innan jag dör.
 

16. DREAM HOUSE

En lägenhet i london. That's my dream. Drömmen är London.
 

15. Decade

1920's / The Jazz Age.
Den årtionde skulle jag ha velat leva i.
 
The golden age. 
 

Entry #126

Äntligen fredag. Hade mitt svenska tal i nationella prov idag. Det gick chockerande bra faktiskt, jag var inte så nervös. Men all nervositet jag hade släpptes ungefär halvvägs i talet. Det enda som jag blev missnöjd med är att jag ritade yggdrasil trädet så jäkla fult(jag kanske inte har berättat vad jag skulle ha tal om, men det var om de nio världarna i den nordiska mytologin/asatron) för jag stressade med att rita den så att jag inte skulle överskrida 6 minuter. Men mitt tal blev lite över 5 min. Brabra! 
Idag fyller min fader år. Efter skolan gick jag och köpte tårta i ica maxi, så den ska vi väl käka ikväll. Han har inte kommit hem än, så han vet ingeting än. höhö.
Åh, det känns så skönt att få det här jobbiga talet klart. Bye x

14. MY DAY

Började klockan åtta med tyska, sen därefter hade jag samhällskunskap och matte. Slutade 11.35, gick på en resurstid för hjälp inför det muntliga nationella provet i svenska på fredag. Ugh. Ångest. Men jag är klar, och jag känner mig säker - but I don't wanna do it.
Kom hem vid halv två tiden, kollade på real housewives of orange county, åt mat, gick på ett pass i SATS och nu är jag hemma. Ska strax kolla på Bates Motel. Standard onsdag.
 
Älskar Lana Del Reys nya låt, btw. 

13. INTERIOR

 

Reviews part 34

A clockwork orange:
Väldigt grov film, men jag gillade handligen och meningen med filmen. Antaget på hur "ultra-violence" är och kommer bli tyckte jag var klockrent. Det är en perfekt film för dem som gillar psykopatiska filmer, visst kan den bli lite alltför sexistisk mot kvinnor, men det ändrar inte på att filmen är bra. Dessutom är det Stanley Kubrik som har gjort den, så det säger mycket redan innan att filmen är bra. Trailern kan ni se här. Filmen får 4 av 5!
 
The amazing spider-man 2:
Jag tyckte mycket mer om ettan, men den här var också väldigt bra. Jag gillar den nya killen som spelar Harry Osborn/Green Goblin. Lite bättre än James Franco, faktiskt. Hoppas på att den här filmen skulle vara kopplad till avengers eller något, men nope. Det är bara för att SONY äger rättigheterna till filmen, ugh. Tyvärr. Filmen var väldigt sorglig, många känslor väcks upp både i början och slutet. (spoliers!!!!!) I slutet av filmen dör Gwen Stacy. Lite kasst, men jag förstår att dem vill hålla sig till serietidningarna med orginalhandlingen. Men det ska bli intressant och se om dem tar in Mary Jane i trean. Trailern kan ni se här. Filmen får 4 av 5!

12. A PICTURE OF YOURSELF

Lite shopping från malmö/danmark

 
Har aldrig sett en mer perfekt linjal.

Entry #120

Igår var jag på smygpremiären av The Amazing Spider-Man 2 med Dylan och Madde. Det kommer upp en recension på den i helgen! Men jag kan säga att den var väldigt bra. Kan inte fatta att det var två år sen jag såg den första, det känns inte så länge sen. Innan bion käkade vi på palmyra, den här gången var det inte stängt, haha! Väldigt gott. Vi hade ialla fall roligt igår :) 
Ska strax dra till sats och träna, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske förbereda mitt tal inför svenska nationella. ugh. 
Ha en forsatt trevlig påsk x
 
Mitt påskägg fyllt med naturgodis och en slant. Vad fick ni i ert påskägg? 

11. RANDOM PICTURES

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
tumblr

Hamlet's castle

Bilderna är tagna av mig. 

Entry #117

 
Nu är jag hemma i stockholm igen. Så skönt att vara tillbaka faktiskt! 
I lördags åkte vi till lund och käkade brunchbuffe, blev lite besviken över utbudet med´b gott var det. Efter det, såg vi teater kl 18 - en midsommarnatts dröm. Den var bra - för att INTE vara shakespeare, men det var dålig - för att vara shakespeare. Så den var helt okej. Grejen med en shakespeare teater är ju manusskripet och orden. Det fanns inte en enda korrekt replik i den teatern som var skrivet av shakespeare. Så, besviken? Yes.
I söndags gick vi på bio och såg Noah. Min farbror valde filmen, annars skulle jag valt att se The Grand Budapest Hotel, eller Captain America igen. Vem fan väljer Noah över Cap? Idioter.
I måndags åkte vi över till danmark med färjan från helsingborg. Gick runt i helsingör, tog en massa bilder på kronobergs slott/hamlets slott, köpte lite fina grejer i butiken på slottet, sen blev det dansk buffé på båten tillbaka till helsingborg. Väldigt najs!
Snabb visit var det! Jag var även hos frisören i lördags, är jätte nöjd med mitt hår! Minst 20 cm klipptes av.
 

Reviews part 33

Nymphomaniac - Volume II:
Tyckte volume 2 var tråkigare och mindre intressant än volume 1. Men slutet var en riktig chock, kanske lite besviken över att det bara sluta sådär men det får man väl ta. Som helhet så är det en ganska orginell handling, jag beundrar Lars Von Trier för det! Trailern kan ni se här. Filmen får 3 av 5.
 
Noah:
 Såg den här på bio när jag var i malmö, och jag kan säga direkt att det inte är en film man ska gå och betala för. Den var otroligt tom och seg, dem gick mest rakt på sak och det var en historia som man hört och sett förut. Onödig film. Men Emma Watson är otroligt duktig i filmen, hon kommer få er att tåra upp, for sure. Trailern kan ni se här. Filmen får 2 av 5.

10. MY MAKE-UP

 
Har alltför mycket smink, men det är dem här jag använder mest.

9. MY LOCKSCREEN BACKGROUND

Entry #114

Just nu är jag i malmö och hälsar på min farbror! 
Körde ett riktigt multi-tasking igår när jag kom hem efter träningen med Alicia. Vi körde pilates(som gick så jäkla segt btw) och blev klara ganska sent så jag kom hem vid 21. Direkt så åt jag, duschade torkade håret, packade, plattade håret, packade återigen och sen somnade jag vid 12 och vaknade kl 6. Otroligt jobbigt att åka med intercity tåg måste jag påpeka. Inget eluttag hade dem på tåget heller. Ugh. 
Imorgon ska vi dra och käka brunch i lund, sen ska vi se en shakespeare teater. Det ska bli najs! Hare gött x
 

8. A SONG YOU LOVE RIGHT NOW.

7. Dream trip

En roadtrip genom USA eller Storbritannien. Att få kunna göra båda skulle vara en dröm i uppfyllelse. 
Och att ha sin närmaste med sig såklart, den detaljen får man inte glömma. Dela ett äventyr.
 

6. Favorite actors

 
Heath Ledger
 
 
Gary Oldman
 
 
Tom Hiddleston
 
 
Tilda Swinton
 
 
Vera Farmiga

5. Favorite songs

  
  
  
  
 

Godmorgon4. Favorite artists and bands

 
Marilyn Manson, Lady Gaga, Lana Del Rey, Rihanna

3. Favorite movies and tv shows

 
the dark knight trilogy
 
 
Thor (2011)
 
 
Midnight in Paris
 
 
American Horror Story
 
 
Sherlock

Reviews part 32

The secret life of walter mitty:
Ganska rolig handling, väldigt annorlunda film för Ben Stiller. Inte en film som man normalt brukar se honom i. Han var även regissören av filmen och jag tyckte det var otroligt bra filmar och regisserat! Applåder till honom. Trailern kan ni se här. Filmen får 3,5 av 5!
 
Nymphomaniac - Volume I: 
Vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig av filmen... haha, men det var en väldigt intressant film. Stora applåder till tjejen som spelade unga Joe som kunde gå igenom naken/sex scenerna, det var inte direkt någon censur i filmen. Jag gillade faktiskt filmen, den var annorlunda. Lars Von Trier's depression trilogi är riktigt bra tycker jag, och det här var hans sista film i den trilogin! Trailern kan ni se här. Filmen får 3,5 av 5.

2. Breakfast

Entry #104

Kom precis hem från SATS, har varit där sen klockan 16. fyfan, är helt död. Måste få i mig mat nu. 
Onödigaste skolveckan jag någonsin har varit med om. Det är resursvecka och schemat är från 8 till 16, men igår och idag hade jag och dylan tur att få sluta klockan 15. Igår fick vi gå 15 eftersom matteläraren lyckades smuggla ut oss, hahaha!! han är bara för rolig. Men idag fick vi gå tidigare för att vi just började klockan 8 med tyska, och alla andra i skolan började 9. Jag har inte gjort ett skit på resursveckan, för jag är helt klar med allt. Den här veckan är för alla F barn som majoriten av skolan består av. Bara för dem har så mycket att komplettera så drar dem alla duktiga barn ner med dem. Det enda vettiga jag har gjort är min bildanalys presentation igår - jag var så jäkla nervös så att jag mådde illa men det gick väldigt bra. Fick ganska bra bedömmning, behövde inte ändra på mitt sett att hålla tal till nationella prov. Imorgon ska jag inte gå till skolan, tänker inte gå igenom en hel dag igen med att göra ingeting. På fredag är jag ialla fall ledig, alla som är duktiga och klara får ledighet :) 
Bye x
 
Jag har en gud bakom mig.