21. Someone you look up to

Någon jag ser upp till. Jag skulle inte direkt säga att det är någon förebild jag har, men jag har några som jag ser som livsinspirationer, hjältar eller någon som bara får en att komma bort från stunden. Mina två största hjältar i livet är Marilyn Manson och Andy Biersack. Och min största livsinspiration är Tom Hiddleston, han är bara för fantastisk och hans tal om livet/känslor är så bra. Men sen är det ju Marilyn Manson som jag ser mest upp till när det gäller skrivande, musik, m.m. 
 

Följ mig på tumblr!

bvbvampire.tumblr.com 

Carrie

Igår var jag på bio med Dylan och såg Carrie. Filmen var otroligt kort, och det kändes som att dem hade hoppat över massa detaljer och vissa delar av handlingen. Även fast jag inte har sett den gamla filmen så märkte man att den här filmen var en remake. Dessutom tyckte jag att dem hade valt helt fel skådespelerska till Carrie, hennes miner var så överdrivna så att man bara skrattade. Filmen var inte ett dugg läskig, detta är ingen skräckfilm - det är en thriller. Men filmen var helt okej, inte en biofilm dock. Trailern kan ni se här. Filmen får 3 av 5!

Shakespeare heaven

20. Five sexy female celebrites

1. Rihanna
2. Lana Del Rey
3. Lady Gaga
4. Evan Rachel Wood
5. Mila Kunis

Onsdag

Imorgon är jag ledig från skolan, otroligt skönt fast jag måste bli klar med en asjobbig samhälls uppgift. Så det kommer bli att försöka göra klart den imorgon, och så måste jag läsa min bok till svenskan. 
Slutade tidigt idag - 11.35. Gick till posten för att hämta ut lite paket som jag har beställt, jeans från h&m(som var perfekta) och en Loki affisch. Nu ser min dörr snyggare ut än förr ;)
På fredag blir det bio med Dylan, vi ska se Carrie. Det ska bli intressant och se om den är läskig :) Ingen modern skräckfilm slår The Conjuring dock. 
 

19. Five sexy male celebrites

1. Tom Hiddleston
2. Marilyn Manson
3. Ian Somerhalder
4. Andy Biersack
5. Chris Evans
 
Jag vet, jag har en väldigt blandad smak.

17. Something you're annoyed at

Jag är irriterad på massor av saker men något som har stört mig mest dem senaste månaderna - Ben Affleck är den nya batman. 
Men visst, man vet aldrig, han kanske är bra. Men det tvivlar jag på eftersom han har redan sumpat rollen som daredevil för 10 år sen, och dessutom är han likadan i varenda jävla film han medverkar i. Men aja, Man Of Steel var en stor besvikelse så jag tror knappast på att Batman Vs. Superman kommer vara bättre. Jag förstår varför Christopher Nolan har hoppat av hela BVS projektet. 
OCH våga inte jämföra Ben Affleck med Heath Ledger!!! 
 
Kolla bara på den här videon, han säger allt som jag har tänkt hela jävla tiden: 

16. A picture of your bookshelf

15. One favorite fantasy book

Reviews part 13

 Prisoners:
Otroligt bra och spännade film. Hade ganska stora förhoppningar på filmen och inget gjorde mig missnöjd förutom att man störde sig på visa grejer ibland. SPOILER! Det var en scen där det skulle vara en slags minnestund för dem som blev kidnappade, och jag tänker direkt, han som kidnappade dem kommer vara där. Och det var en snubbe som var lite konstig och stod och klappade på ett gosedjur som hade blivit ställd bland ljusen, och konstapeln (Jake Gyllenhaal) ser den här mannen och bara står där och stirrar. Snubben ser att han stirrar på honom så han går nervöst sakta bak in i folkmassan, och Jake Gyllenhaal bara står där tills han efter några sekunder bestämmer sig för att gå in i folkmässan för att leta efter honom. Ja, den här snubben var den skyldige också fick man fram i slutet. BLEV SÅ IRRITERAD på de där!! Aja, trailern kan ni se här. Filmen får 4 av 5.
 
Jobs:
Tyckte att den här filmen var väldigt intressant och bra. Man kan tycka att filmen var lite för lång och tråkig ibland men det var faktiskt det som gjorde filmen bra, på något sett. Det var intressant och se hur Ashton Kutcher spelade Steve Jobs. Jag förstår inte varför dem valde just Ashton, men okej, han var bra - men det finns bättre. När jag ser Ashton så tänker jag mer på komedi/romantik filmer, som han har gjort mest av. Men han funkade i rollen. Trailern kan ni se här. Filmen får 4 av 5!
 

13. One favorite book

Helg!!

Otroligt skönt med helg, nu är det bara 28 dagar kvar till jullov! längtar som fan. 
Idag har det varit en så ganska så lugn dag, spontan köpte julklapp till min pappa på rasten - de var bara för jag hitta det just då men aja. Fick hem min Thor DVD idag som jag beställde i onsdags, yay! Det blir att se lite Thor i helgen då :) Tänkte plugga hela kvällen idag och sedan ta hela helgen till bara filmer, det kommer nog bli så haha. 
 

Gymnasiemässan

Kom precis hem från att ha stått i gymnasiemässan för mitt gymnasium, Odenplansgymnasiet. Jag och Dylan började stå där klockan 13 och så fick vi gå hem klockan 16, vi fick ialla fall några människor till att bli intresserade av skolan... tror jag, hehe. Det var ialla fall intressant och se hur det skulle bli, och det var ganska tråkigt men det gick snabbt. Tröjorna som vi hade på oss var otroligt onödiga, dem var bara blåa och så fick vi ha en namnskylt -.- Lame. Dem kan väl invenstera lite i att ha finare tröjor haha. 
 

11. Five favorite TV characters

1. Sister Jude Martin / Fiona Goode, American Horror Story.
2. Dean Winchester, Supernatural.
3. Norma Bates, Bates Motel.
4. Damon Salvatore, The Vampire Diaries.
5. Eric Northman,True Blood.

10. Seven favorite TV shows

1. American Horror Story
2. Supernatural
3. Bates Motel
4. Pretty Little Liars
5. True Blood
6. The Vampire Diaries
7. The Carrie Diaries

9. Five favorite movie characters

1. Joker, spelad av Heath Ledger. (The Dark Knight)
2. Severus Snape, spelad av Alan Rickman. (Harry Potter franchise)
3. Loki Laufeyson, spelad av Tom Hiddleston. (Thor, The Avengers, Thor 2)
4. Bruce Wayne/Batman, spelad av Christian Bale. (The dark knight trilogy)
5. Selina Kyle/Catwoman, spelad av Michelle Pfeiffer. (Batman Returns)

Reviews part 12

The Wolverine:
Jag tyckte ettan var mycket bättre men den här filmen var inte så farlig, den var faktiskt helt okej. Jag tror inte att man kommer förstå allting i filmen om man inte har sett alla x-men filmer, men ja, kör ett försök, det kan dock bli svårt. Se trailern här. Filmen får 3 av 5!
 
Percy Jackson: Sea of monsters: 
Kom igen, det här var nog den sämsta filmen det här året. Om du tycker den här är bra, så är det antingen för att du inte har sett många filmer eller för att du är tjej och tycker att Logan Lerman är snygg. Den var så jävla kass, man blir ju lite chockerad eftersom ettan var väldigt bra. Överhypad film. Men jag tog mig igenom den, så den kan få en liten stjärna för det. Trailern kan ni se här. Filmen får 1 av 5! (PS. invigt min första etta)

8. Three movies you look forward to

Captain America 2, Only lovers left alive, The Amazing Spider-man 2. 
 

Lördag

Hallå där, kom precis hem från att ha varit hos Dylan som fyllde 17 idag :) Vi åt äcklig spagetti med köttfärssås, kollade på The Wolverine, åt chips, kollade på Harry Potter och ätit paaaaaaj.
 
Vill bara påpeka att jag har haft ett jävla beroende av att se Thor, jag såg ju den samt Avengers förra helgen.. jag tror jag måste ta och göra det nästa helg igen innan jag blir galen. HAHA. Okej, det där var ju inte alls random, goodbye.
 

7. One movie you've seen recently

Den senaste filmen jag såg var faktiskt Avengers förra helgen, haha. Vill se den igen för att friska upp mitt minne lite!
 

6. Five favorite actors/actresses

1. Heath Ledger (The Dark Knight, 10 things I hate about you)
2. Tom Hiddleston (Thor, The Avengers, War Horse)
3. Jessica Lange (American Horror Story, big fish, king kong)
4. Christian Bale (The dark knight trilogy, american psycho)
5. Zachary Quinto (Heroes, Star Trek, American Horror Story)

Speechless.

 
 

5. Seven favorite movies

1. The Dark Knight (2008)
2. Thor (2011)
3. The Dark Knight Rises (2012)
4. Star Trek: Into darkness (2013)
5. The Amazing Spider-man (2012)
6. Iron Man 3 (2013)
7. The Avengers (2012)

It's just clouds passing by.

Halva veckan har gått, började tidigt idag och slutade tidigt. Måste verkligen jobba mer matte för jag fattar typ ingeting, och det är ju bara för att jag har hoppat in sådär men så blir det ;) Still worth it tho. Jag, Dylan och två andra ska stå på gymnasiemässan för odenplansgymnasiet nästa vecka, hahaha... så kom och hitta oss, vi är säkert gömda bakom ett hörna eller något. Vi får troligen biobiljett som belöning, så varför inte! ;) 
 
Här får ni en låt;
 

4. Two favorite concerts

Marilyn Manson & Rihanna.

3. Five favorite albums

 
  

2. Five favorite bands/artists

Marilyn Manson, Black Veil Brides, Lady Gaga, Rihanna, Lana Del Rey.
 

You can't sedate all the things you hate.

1. Seven favorite songs

    
    

30 days challenge

1. Seven favorite songs 
2. Five favorite bands/artists
3. Five favorite albums
4. Two favorite concerts
5. Seven favorite movies
6. Five favorite actors/actresses
7. One movie you've seen recently
8. Three movies you look forward to
9. Five favorite movie characters
10. Seven favorite TV shows
11. Five favorite TV characters
12. One TV couple you ship
13. One favorite book
14. One favorite love story
15. One favorite fantasy book 
16. A picture of your bookshelf
17. Something you're annoyed at
18. Something you're happy about
19. Five sexy male celebrites 
20. Five sexy female celebrites
21. Someone you look up to
22. Your favorite song quote
23. Your favorite movie quote
24. Your favorite book quote
25. Your favorite TV show quote
26. Your favorite celebrity quote
27. Something you recommend
28. What you look most forward to
29. One inspiring actor/actress
30. One inspiring musician

Reviews part 11

The Internship: 
Tydligen så ska den här filmen vara komedi, men jag skrattade inte en enda gång. Handlingen var bra, det var en intressant film i sig men rolig skulle jag inte kalla den. De handlade om att praktikanter skulle tävla om ett jobb på google, och man blev indelade i grupper och den grupp som vann fick jobb på google. Trailern kan ni se här. Filmen får 3 av 5.
 
War Horse:
 Tyckte att filmen var ganska intressant och spännande under en timme men efter det var filmen bara så jäkla tråkig. Vet inte om det var för att Tom Hiddleston dog efter en timme eller nåt, men den blev väldigt tråkig efter en timme. Synd. För den var faktiskt bra innan det. Hm. Trailern kan ni se här. Filmen får 2 av 5.

I need you more than dope.

 
  

ARTPOP

Tjenare, äntligen fredag!! Jag vill ha lov nu igen, orkar inte med skola. Men ialla fall, Rosina sov över här igår till idag, vi kom dock upp i tid och allt. Det trodde jag faktiskt inte, haha. Hade tyska på morgonen, det var tråkigt. Vi kollar på en film som heter Die welle som jag har sett i grundskolan typ hundra gånger känns det som -.-
På tal om annat så har Lady Gaga släppt sitt album, den är så jävla bra!! Lyssna på den i spotify vettja 
Nu ska jag kolla på lite serier och sen ska jag se filmen War Horse :)
 
 

Reviews part 10

Captain Phillips:
Såg den här filmen på bio, jag tyckte den var väldigt bra faktiskt. Jag förvänta mig att det skulle vara långtråkig men visst den var lite seg men den var otroligt spännande. Det är en sann historia också vilket jag tycker är otroligt sjukt! Kolla trailern här. Filmen får 4 av 5
 
Gravity:
 Den har filmen kunde ha varit mycket bättre. Idéen och handlingen bakom den var väldit bra men det kände som att dem stressade fram hela filmen. Vad ni en gör, se inte filmen i 3D - du kommer få väldigt ont i ögonen för att allt går så himla fort. Trailern kan ni se här. Filmen får av 5

Trött och sliten

Sitter just nu framför tv:n och blev precis klar med en samhällsuppgift. Har jätte mycket läxor att göra ): så är det att byta gymnasium - odenplansgymnasiet var mycket mer fram än vad hermods var. Idiot hermods. Men nu är jag ialla fall klar för kvällen med läxor, orkar inte göra mer. Imorgon måste jag ta igen matten och läsa bok för svenskan. ÅHHH kan helgen komma? för då tänker jag fan ta en paus. 
 
Appropå inget så har jag fått en ny obsession - Tom Hiddleston. Asså jag har vetat vem han är sen första thor släpptes men jag började kolla massa interjuver med honom för några dagar sen och han är bara så jäkla charmig. Han är brittisk också, omfg, perfection.
SE FUCKING THOR 2 PÅ BIO OM DU INTE HAR GJORT DET ÄN!
 

Tom Hiddleston.

Oh my god. This man is beyond gorgeous.

Söndag

Höstlovet är slut och skolan börjar imorgon. Vill inte!! Har jätte många prov den här veckan, fyfan. 
Idag spenderade jag sista dagen med Alicia, vi gick på en kina buffé som hade erbjudande på rabble. Det var gott, men inte värt 95 kr haha. Sen gick vi runt stan lite, och nu är jag hemma :) 
Har lilla Gonzo liggandes på min säng, den är sååå söt! Min lilla chaoouuw, den ska hem idag ):
 
 

Avril Lavigne - Bad Girl ft. Marilyn Manson

Just in:

RiRi Hearts MAC - gigablack lash mascara, 220:-
RiRi Hearts MAC - 36 lash, 155:-

Reviews part 9

Savages:
Såg den här filmen förra året så jag trodde att jag redan hade gjort en recension, men tydligen inte. Såg den igen i tisdags tror jag, så därför kom jag på att göra en review på den! 
Filmen är otrolig bra tycker jag. Både killarna - Taylor Kitsch och Aaron Taylor-Johnson är så jäkla heta! Mhm. Filmen hade en bra handling, många bra skådespelare, väldigt intressant - det är en film som är värd att kolla på! Trailern kan ni se här. Filmen får 4 av 5.
 
Don Jon:
Jag vet inte riktigt vad jag förväntade mig av filmen, men jag trodde inte att den skulle ha något med porr och göra! haha, jag tror inte jag kollade på trailern riktigt noga... Men filmen var bra faktiskt. Jag tänker också mycket på att Joseph Gordon-Levitt spelade i filmen, skrev filmen och regisserade filmen - vilket var hans första gång! Men under filmen så tänkte jag hela tiden, kunde dem inte ha valt en snyggare brud? Jag tycker inte alls scarlett johansson har något speciellt utseende, hon har en snygg kropp men ansiktet är ju inte sådär "wow". Och det var ju de bruden skulle vara i filmen, en klockren tia, ett "wow" utseende. Aja. Men ingen biofilm är den, se den hemma! Trailern kan ni se här. Filmen får 3 av 5.

Halloween

 
Igår var det halloween. Skärde en pumpa för första gången och jag tyckte faktiskt den blev bra för en första gång ;) Rosina och Dylan sov över här för en skräckfilmskväll, vi såg Texas Chainsaw Massacre, Halloween II & Friday the 13th. Vi gick också till kyrkogården i silverdal när det var mörkt emellan filmerna, det var ju inte alls creepy. haha. Det var ialla fall en lyckad halloween kväll!