I'd like to love you but my heart is a sore.

Fuck you fuck you fuck you too

Per morberg is the shit

Ny video. 
Enjoy.
Några redigerings fel finns i videon, bara för att datorn hackade som fan och fick redigera om tre gånger. Så det blev massa slarv fel.

Update: alla redigering fel är fixat. KOLLA I HD

Snape brings sexy back

Nya videon är ute :) KOLLA OCH PREMUNERA!!!
NY VIDEO IMORGON TROLIGEN!
 

In all my past lives, I played an asshole

You're an unmarked car, I can't remember where I parked you

Kolla!

Kolla på denna video som jag & min kompis, Dylan har gjort!
Vi har skapat en youtube kanal då vi kommer lägga upp massa klipp med oss som är roliga! Första videon är dock bara en intruduktion, nästa lördag kommer det ut en roligare video som är om Snape :)

 
Kolla i HD vettja!

Hiss och Diss

- Black Veil Brides nya album: Wretched and Divine!
Lyssna, lyssna, lyssna!

- Studded bra! - jag är inte efter, men de är sjukt snygga.
- Personer som är dryga, och tror att man inte fattar att de försöker trycka ner en! så jävla idiotiskt för man fattar ju... Så jävla trött på vissa människor som tror att de är bättre än en.

- Kissie! Hon är heeeeelt "ute" nu. Orkar inte heller med att hon gymmar och dricker alkohol samtidigt? helt fel ju. Hon är FÖR smal - chilla lite. Hon är absolut inte snygg överhuvudtaget, hennes kompisar är mycket snyggare än vad hon är. haha! Hon har en allmänt bitching attityd, och man märker varför hennes fd kompisar inte har någon kontakt med henne längre. synd. Hela hennes ansikte är fake också... synd. Hon pratar om grejer hon hatar, men ändå så har hon eller gör hon de grejerna. Wtf? 

Faster, faster, faster, I'm late i'm late

Skönt med fredag! Idag hade man matte prov, jag hoppas det gick bra - jag hade faktiskt pluggat mer än vad jag brukar göra så vi får väl se, men jag antar att det gick väl sådär :/ Men första provet i onsdags gick någ rätt så okej! Iaf, efter skolan så åker jag och Rosina hem till mig, vi bakade kladdkaka och cookies(failade hårt). Vi såg Harry Potter... Är inte Snape härlig? :) Hon gick nu precis, hon skulle vara barnvakt till sina brors barn!

HAHAHAHAH

When life sings to you through devil's choir

Torsdag.
Skola, as usal. Seg dag - hatar elevens val som in i helvete. Så många irriterande personer som går där! Är så glad att jag slipper just den gruppen jag är i, nästa vecka. Det ska bli så sköööönt. Imorgon är det fredag, vilket också är skööönt! 
Jag har inte fått min wretched & divine CD än ): hoppas den kommer nästa vecka..

Legion of the black

 
Såg BVB filmen idag.
Fy fan vad bra. Jag är så chockad över hur bra den var. Jag hade inte SÅ höga förväntingar och det är kanske därför den var så jävla bra. Är överdrivet stolt över de. För att se att de har gått från att spela på skitiga arenor(om man ens kan kalla det arenor)/scener till att ha gjort en film och är på världs turné. Är stolt bridesmaid i the bvb army<3

Tatueringar.

Jag längtar tills jag är 18 och kan göra allt möjligt. Speciellt tatueringar. Jag vet exakt vilken första tatuering jag kommer ta när jag är 18. "Never Give In" på vänstra handleden, och på tatuering nr 2 så kommer jag ta "Never Back Down" på min högra handled. Har velat ha de där orden tatuerade in så jävla länge nu, jag längtar så mycket.

Och på min rygg, precis ovanför eller på skulderbladen, så vill jag ha skrivet - "The high end of low" eller "Running to the edge of the world".

Min tatuering nr 3 kommer vara Marilyn Mansons "eat me drink me" - logo någonstans på min arm, 
 
På sidan av min hals vill jag ha skrivet "Born Villain" eller "Posthuman". 

En annan jag vill ha är Jokers ansikte på min överarm, och under den så ska det stå "Why so serious?"
Det är den ansiktet jag har tänkt mig.


Tatuering nr 4 kommer vara BVB's logo. 


Tatuering 1,2,3 och 4 kommer definitivt hända i framtiden. 

Reach out and touch faith

 omg. så jävla sexy han är.

You wanted perfect, you got your perfect. Now I'm too perfect for someone like you.

12:e januari

Hey. Idag är det det lördag, och Rosina har varit här hos mig sen igår. Vi kollade på en film med Britney Spears haha, den var halvt lame. Vi bakade scones och lite annat... sconesen var äckligt tycker jag, haha. Sen åt vi nudlar och chips.. mycket skräpmat. 
Idag var vi på öppet hus i upplands väsby för ett gymnasium, jag tvingade med mig Rosina för att Dylan inte kunde. hehe :) Gymnasiet var faktiskt skit bra, den verkar som det ialla fall! Och nu är jag hemma, ska kolla på harry potter med Dylan genom skype.. haha marathon!

 

Torsdag

4 dagar har gått av första skolveckan. Sista imorgon, fett skönt att det är helg snart. Skolan just nu känns bara stressande... jag har stor ångest över matte betyget. Även fast jag fick E i terminsbetyg så kan jag sänkas den här terminen såklart, vilket jag har lite halvt panik för. Aja, får väl hoppas på det bästa.
Imorgon kommer Rosina och sover här :) vi ska baka och kolla på harry potter, hoho. Men nu ska jag se American Horror Story, byee

We set fashion, not follow. Spit vitriol, not swallow.

We don't rebel to sell
It just suits us well
We're the bright young things.

01.57

Klockan är snart 2. Jag vaknade vid halv fyra idag på eftermiddagen.. helt sjukt, fick lite panik hehe. Hur ska jag kunna vakna upp klockan 7 på måndag? ): Fan, är inte alls redo för skolan.. behöver minst en vecka till. Varför är jul lovet så kort? 
Har kollat på massa filmer idag.. Cockpit, Harry Potter 1, Hamilton 2 och just nu sitter jag och kollar på Simon och Ekarna. Jag borde gå lägga mig snart, hehe..
Okej, nu börjar de sjunga sveriges nationalsång i filmen.. åh, jag dör. så svenskt! ;)

Recepten.se

Tips!! Bästa sidan för att hitta recept! -> Recepten.se

Happy Birthday!

Grattis till min gud, Brian Hugh Warner aka Marilyn Manson ♥♥♥♥♥

 

Jack Reacher

 
Halloj! Såg den här filmen idag med Dylan. Vi skulle ha sett den 18.30, men det blev tekniskt fel så vi fick två ersättnings biljetter och pengar tillbaka ;) grymt! Vi åkte till stan och såg filmen där istället kl 21. Filmen var helt okej, men det störiga var att de hade ljudet otroligt högt. ONORMALT. Så varje gång de sköt i filmen så gjorde det ont i huvudet. Ska aldrig mer gå på Saga.. skit ställe.
Aja, anyways. Lovet är typ slut nu. Fett tråkigt :/ Allt har gått snabbt.

M-A-C

 
Om man vill ha bra smink och ett bra märke, så ska man välja M.A.C!
Priserna är lite dyrare än vanligt men det är värt att sätta pengar på produkter från M.A.C.
Jag har dock bara haft eyeshadown av MAC och den är så himla bra, men just nu har jag en från maybeliene som är billigare, men ska definitvt ha MAC's i forsättningen. MAC har kvalite och håller MYCKET längre. 
Affärer i sthlm finns i PUB, Åhlens & NK!
Annars kan man beställa online härifrån: KLICK

All things in life come with a price

Hey hey. Rosina har sovit här, vi kollade på skräckfilmer igår kväll - Silent Night & The possesion. Båda var väl helt okej. Rosina gick precis hem, yee. Imorgon blir det bio med Dylan, vi ska se "jack reacher".. vi får väl se om det är nåt! 
Just nu sitter jag och lyssnar på BVB's nya album!!!!! Den läktes ut för typ 4 dar sedan, hoho, såklart jag laddar ner och lyssnar. Har redan köpt albumet så den dyker väl upp nästa vecka. DEN ÄR AMAZING. Älskar låten "done for you", började fan grina när jag lyssna på den. OCH WILLIAM CONTROLS RÖST NJAJHSHDQIWDWJEWHNEIUF MY BABY

Femme totale

 
Åh. Vill ha den här parfymen!!