6. A picture of your favourite drummer

 
Christian Coma. 

Ny video

Troligen sjukaste vi har gjort.


5. A picture of your favourite bassist

Twiggy, såklart. duh

Tuesday

Halli hallå. Igår kom Alicia hit och vi kollade på fyra filmer - The Dark Knight, Silence of the lambs, American Psycho & Texas Chainsaw Massacre :) Mission complete att få Alicia att se The Dark Knight. 
Idag åkte vi två till gymmet, vi var så jävla sega så att vi drog efter 30 min för ingen av oss pallade. hehehe. Jag träffade sedan Dylan och vi gick till donken sen åkte vi till sollentuna för att hämta ut mina skoooooor. YESYES. äntligen. Och jag älskar de!!!!!

Söndag

Igår kväll var helvete. Spydde 3 gånger, vet inte varför... mår fint just nu ialla fall. Hade sjukt ont i magen, det kändes som att jag skulle dö. fyfan. Men hade troligen matförgiftning eller nåt
Anyways, melodifestivalen var på igår... Army of lovers, alltså. De var ju härliga... skit låten sitter fast i mitt huvud. ohmygod.
Imorgon kommer Alicia, ska tvinga henne se massa filmer som hon har verkligen missat ut på :)

Tips på filmer.

Varsegod.

4. A picture of your favourite guitarist

Mick Mars och John 5.

I don't care if you don't want me, because I'm yours yours yours

Är officialy mindfuckad by Bruce Willis. Japp. Var på bio idag efter skolan och såg "a good day to die hard" med Dylan. Don't ask why, just go with it. FILMEN VAR SKIT. Han är så jävla dålig skådespelare, helt sjukt. 
Anyways, nu är det sportlov. Så jävla skönt!!!!!!!! Ska faktiskt ta och beställa skor nu, must have.

 

Wednesday

Det känns som att dagen har varit sjukt seg... vill ha lov nu!! ):
Har matteprov på fredag, så jag måste plugga.. fyfan. Jag hoppas det går bra. Det senaste matteprovet gick ialla fall okej. Aja, till det roliga - på fredag blir det också buffé & bio med Dylan :) Så jävla sugen på sushi de har senaste dagarna!! 

Men nu ska jag återgå till matte pluggandet - fuck. Incredibly charming

3. A picture of a good looking band

 
Asking Alexandria.

Dör. Så fin.

2. A picture of your least favourite band

 
30 seconds to mars. Jag diggar de, men varför de är längst ner på listan av mina favoritband är för att de har ändrat musikstilen en aning och blivit föööööör mainstream.. De gick från emo/screamo till typ pop/alternativt?

Godmorgon

Ni vet inte hur mycket jag älskar denna man.

 

You and I are underdosed and we're ready to fall

Vet ni vad som skulle göra mitt år? Om Marilyn Manson kom till sweden rock. Fuck va heaven. HAN HAR ALDRIG SPELAT PÅ SWEDEN ROCK. sjukt. 

Idag är det fredag, så jävla skönt. Ska snart kolla på ett nytt avsnitt av Vampire Diaries! 
Idag i skolan har det inte hänt något speciellt... vi hade SO prov - det gick väl sådär. Vet inte riktigt, haha. Har faktiskt inget kul o skriva... ELLER JO, jag ska åka till tyskland i sommar med pappa :)) vette vrf jag är hype över det men det är ialla fall att åka bort ;)

HAHAHAHAHAHAHHAA
 

1. A picture of your favourite band

Ett måste.

Band challenge

Välj 5 band du älskar, innan du svarar på frågorna:

1. Black Veil Brides
2. Marilyn Manson
3. The Pretty Reckless
4. Motionless in white
5. Nine Inch Nails

 

Vad var den första låten du lyssnade på av 1?
Knives and pens

Favorit lyrics av 3?
When I was lying on the floor, I couldn't believe you wouldn't save me.

Favoritlåt av 5?
Starfuckers, inc

Finns det nån låt av 2:an som gör dig ledsen?
Devour & Running to the edge of the world

Favoritlåt av 1?
Beautiful Remains

När blev du först fan av 3?
2010 

Hur blev du fan av 2?
2009, hörde "tainted love", fall sedan för "heart shaped glasses". Var dock inte hardcore fan förens 2011 då när jag fick kontakt med hans album "the high end of low"

Vad är din favoritlåt av 4?
Immaculate Misconception

Vad är ett bra minne om 1?
Att ha fått träffa de på Sweden Rock. 

Är det någon låt av 5 som gör dig ledsen?
Hurt

Vad är din favoritlåt av 2?
Tourniquet.

I don't need a reason to hate you the way I do.

jävlarubrik

Tjenare, idag är det löööördag. Igår efter skolan, blev det buffé och pengarna på bordet med Dylan & Rosina! En snubbe som tar hand om pengarna på bordet var otroligt otrevlig och dryg.. mest mot Rosina. Plus, showen skulle hålla på i en och en halv timme men nej... de höll oss i 3 timmar. Usch. Hoppas Gröna kortet på gröna lund som vi fick gratis var värt det. Efter det, sov Rosina hos mig, vi åt skit mat och kolla på film. Trevligheter :) 
Idag kom dylan hit och då filmade vi in videon, hehe, kolla inlägget nedan. Jag har blivit äcklad av ketchup efter att ha gjort den videon... 

Ny video

Ny video är uppe :) kolla. haha

Onsdag

Halli hallå. Idag har jag haft nationella prov i svenska, det gick bra! På fredag blire nationella prov igen och slutar 13.20 :) nice. Igår färgade jag håret svart igen, så jävla skönt att få de gjort. Hatar när jag har en äcklig brun konstig färg. justsoyouknow
Jag vill att Marilyn Manson ska komma till stockholm och ha meet and greet. för då jävlar ska man meet and greeta. this is depressing. 

Min hjälte.

"At the end of the day, you're only hurting the most important person in the world, and that's you" - Andy Biersack om självförstörelse.

Fyfan, han är helt otrolig. Fattar ni nu varför han är min idol och hjälte? Helt jävla fantastisk. Älskar dig, som in i helvete.

Black market hell

Februari

Tiden går snabbt, men vill att den ska gå snabbare.
77 dagar kvar till Black Veil Brides. 123 dagar kvar till Sweden Rock. 170 dagar kvar till Rihanna.
2013 skulle bli perfekt om bara Marilyn Manson kom iår till stockholm. Fan va nice. Då skulle året bli bättre än 2012, tror jag. 
Ska snart kolla på film, "Silver linnings playbook" :) Ni missar väl inte melodifestivalen ikväll? Måste kolla.. tradition juu. Aja, tänkte bara uppdatera lite, hare så bra :)

Texas Chainsaw 3D


Såg Texas Chainsaw Massacre på bio ikväll. Den var helt okej men det kändes som att jag skratta igenom hela filmen. Visst, den var ganska kass om man tänker på att det är en remake men annars var den helt ok. Slutet var bra, men början var bara så jäkla dåligt och orealistiskt. Aja, det kommer säkert bli en fortsättning på den här filmen. Den får 2,5 av 5!