Tisdag

Tjenare. Är ledig imorgon, pga valborg! fett skönt! 
Idag har det inte hänt så mycket, hängde med Rosina efter skolan. Vi var i fridhemsplan och i stan, köpte foundation & en borste. yäää. Ikväll blir det utgång!! Nej, jag driver.. eller gör jag ? ;) HAHA. Aja, hejdå på er
 

Fall out boy

Vilket grym comeback! 

  

Day 7 - Do you read? What are your favourite books?

Visst läser jag. 
För 3-4 år sen skulle jag ha sagt Twilight som mina favoritböcker, men nej inte just nu, dock så är Breaking Dawn en av mina favoriter men inte hela twilight sagan. 
Min favoritböcker just nu är; American Psycho & Macbeth. 

Iron Man 3

Halloj! Har varit på bio med Dylan och sett Iron Man 3, så jävla grym film! Fett synd att det är den sista filmen ): Men det kommer en Avengers 2, så där är Iron Man tillbaka. Filmen får 5/5, och den är helt värd att se på bio!

Day 6 - what band or musician is most important to you?

Jag kan välja mellan Black Veil Brides eller Marilyn Manson. Men i den här situationen så går det inte eftersom båda är lika viktiga för mig, really. 
Black Veil Brides lärde mig att vara mig själv, att inte sluta drömma. Medans Manson lärde mig att det är okej att falla, men samtidigt så ska man hålla långfingret uppe. Så, de två är en del av mig och kommer vara det väldigt länge. Visst, nu ser man att jag är mer involverad av Marilyn Manson, men det betyder inte så mycket för jag är lika dedikerad till BVB som jag är till Manson. Även fast jag är med faschinerad av Marilyn Manson, men det är bara för att han har gjort mer och har varit aktiv mycket längre. 
 

Day 5 - Five places you want to visit.

Inställd konsert...

Är fett depp. Dylan smsade mig idag vid 1 tiden och frågade om jag hade hört att BVB har ställt in sin konsert imorgon. fy fan </3 förstörde resten av min dag. Jag hade dock en känsla av att de skulle ställa in, de kommer ändå boka om ett datum så, kommer ändå få se de inom snar framtid. Några idioter sprider rykten om att Andy hade smsat sina bandmedlemmar att han ville inte spela idag. HUR FAN KAN DE VETA ATT ANDY HAR ENS SMSAT?! puckade idioter. Ja, och varför den är inställd är för att Andy är sjuk. Jag vet att Andy har skit dåligt immunförsvar så det var väl förväntat att han skulle bli sjuk. 
På andra sidan, så ska jag åka till London med Dylan och morsan i juli. win.

Söndag

Tillbaka till skolan imorgon, wää. 
Kommer inte blogga nästa helg, men troligen på söndagen kanske. Det är för att jag på Black Veil Brides på lördagen, och kommer troligen vara hos Rosina under fredagen-lördagen. KAN INTE FATTA ATT TIDEN HAR GÅTT SÅ SNABBT, JAG SKA SE MINA ÄLSKLINGAR PÅ LÖRDAG. OMG. 
Jag kan dock inte bestämma om jag ska vara uppe på balkongen eller bli mosad av publiken... konserten är till och med utsåld så det kommer vara värre än Asking Alexandria, fyfan. Jag är dött nu 100 gånger, vill inte dö för 101:a gången. 

 

Day 4 - the meaning behind your tumblr name

BVBvampire = Black Veil Brides + Vampires 
Jag älskar BVB och vampyrer. Et volia, BVBvampire. Så svårt är det inte att lista ut.

(klicka på bilden för att följa mig)

I wanna kill you like they do in the movies

BATES MOTEL & HANNIBAL

Två nya bra serier! omg! 
Bates Motel som är baserad på filmen och boken "psycho" och sen Hannibal som är baserad på "silence of the lambs". Dem är sjukt bra, så det är bara att kolla! Älskar att det har blivit en serie av Hannibal Lecter, fast den ursprunliga skådespelare Anothony Hopkins borde de ha valt som huvudrollen här. Det skulle varit bättre!

Day 2 - 10 likes and dislikes

10 likes:
- Marilyn Manson
- Gitarrer
- Mat
- Black Veil Brides
- Smink
- Platforms skor
- Mina nära vänner
- Festivaler/Konserter
- Vampyrer
- Batman

10 dislikes:
- Människor.
- Människor.
- Människor.
- Människor.
- Människor.
- Skolan.
- Människor.
- Dig.
- Människor.
- Människor.

Oblivion

Tjenare! Varit precis på bio med Dylan och sett Oblivion. Den var helt okej, lite seg faktiskt men den får 3 av 5!
Förövrigt så har det inte hänt så mycket idag. 
Igår var det skol"bal", det var faktiskt kul första timmen men det blev jävligt tråkigt efter det. hoho
 
BTW. kommer inte blogga så mycket eftersom jag kommer inte vara vid en dator så ofta. Där min dator finns är hos min pappa och där håller på renoveras på vardagarna så har ingen toa här(!!!!!) måste ut på gården varje gång eftersom där ligger bås med toaletter. Sjukt jobbigt. Men jag kommer ändå vara här på helger så helgbloggande kan ni förvänta ;)

Day 1 - Write some basic things about yourself.

- Är 15 år.
- Älskar Marilyn Manson & Black Veil Brides
- Vill jobba inom musikindustrin. Roadie, A&R, whatevs.
- Är sjuk i huvudet
- Hatar 95% av människorna på jorden
- Går på en jävla massa konserter
- Spelar gitarr

Okej. Kommer inte på så mycket mer "basic" om mig själv.
 
 

JUST IN:

Shorts från ginatricot, 199:-

Tjena! Har precis kommit hem från stan. Har gått runt i affärer med Rosina :) Köpte shorts från ginatricot till för Sweden Rock. De var på rea också, så najs! Slipper tänka nu på att hitta shorts till SRF. Det blev bara en kort runda på stan med Rosina för att hon skulle till sin mormor, men hon kommer hit imorgon och sover här :) trevlans! 
 

LET'S DO THIS

30. A picture of a band you want to meet

Torsdag

Påsklovet rullar mot sitt slut. fyfan. 
Idag har jag ialla fall varit först och ätit med Dylan på Jensen Bofhus. Det var gott, men dålig service. De tog 35 spänn för dricka, oh my god. Sen gick jag och gymmade med min syster, har äntligen förnyat mitt gymkort efter 1 månad haha

Observera Dylans tröja, så jävla epic. haha!

28. A picture of your hottest musician

Pizza hut day

Hello there! Idag har jag varit med Dylan. Vi åkte till barkarby och åt pizza hut buffé, mums! Sen muppade vi runt i hela stockholm kändes det som, boring ): Vi har kollat flygbiljetter till LA, vi hittade billiga i december... nu äre bara att fråga morsan. HAHA. Känns ju säkert. not. 
Aja, nu ska jag muppa runt hemma. hej då på er
 

27. A picture of your favourite female band member

 
Taylor Momsen.