28) Top 5 crushes

 
Ian Somerhalder ~ Andy Biersack
Andrew Garfield ~ Cillian Murphy ~ Matt good

you will remember your last goodbye

Buffé -> Yoga -> Stan = Det som har hänt idag med Dylan. Vi har varit i NK och vi hittade en ful jacka som kostade 95 000:-... psykisk störd. Vem köper en sån dyr jacka med fula paljetter? Åherre. Lost all faith in humanity.

BVB SLÄPPTE SIN KOMMANDE SINGEL IDAG ASAKDFJWAQHFWIJUFEWHTF. DEN ÄR SÅ BRRRRRRRAAAA! och jag har förhandsbokat deras nya album + ett litet paket(tröja,poster) som man får med. AHHH. SÅ EXCITED. 70 DAGAR KVAR.

27) 5 favorite TV characters

 
Damon Salvatore(vampire diaries) ~ Alaric Saltzman(vampire diaries) ~ Pam de beaufort(true blood)
Eric Northman(true blood) ~ Dean Winchester(supernatural)

hemma

Nu är jag tillbaka i stockholm! Känns faktiskt skönt att vara hemma. I malmö var det kul, bio, buffé(ouf), etc. Vi såg skyfall, den var väl bra... lite enkel handling kanske. Köpte ett spel - what can it be? Batman Arkham City, duh. Så jävla glad att jag har den nu! Den kostar påriktigt 400 spänn men fick den för 149:-! sjukt nice.

mot malmö

halli hallå! sitter just nu på tåget till malmö. skit irriterande att jag inte har en plats men aja, jag överlever. 5 timmar kvar tills man är framme. woop.
 

I can't sleep until I devour you

puked up and down in morbid faith

Tisdag. 
Åker till skåne på torsdag, känns fett grymt. Blir inte så mycket bloggande då. Kanske, kommer in ett inlägg lite då o då nu när jag har blogg.se appen. Efter skolan idag gick jag till stan, drog med mig Alicia också, haha:) Köpte lite grejer, bl.a hårfärg. Ska färga om håret svart, det har börjat bli brunt, eeeeek. Har precis kollat på Gossip Girl.. är trött. 
 
 
Den här låten är så jävla bra.

24) 5 words/phrases you use too often

I think I might've inhaled you

Tjaaa, har precis kollat klart på Vampire Diaries. Sånt jäkla fint slut... scenen där Damon sitter vid Alaric's grav. Åh,  bromance ♥
Sorry för dålig bloggning, skola och har varit hos rosina osv. Igår, var vi först och åt grekisk buffé, jävligt gott! Sen vid 18, gick vi på bio & såg paranormal activity. Läskig film, halvt lame samtidigt... haha. Sen sov Rosina hos mig, jag tvingade henne att se "the amazing spider-man", hon tyckte att den va nästan bättre än de gamla filmerna ;) mahaha. Den ÄR bättre än de gamla. duh

22) 5 favorite gifs

 

all fucked up and dead to the world

21) 5 favorite foods

Tacos
Fläskkotlett(no shit)
Ost&skink sallad
Asiat mat
Kebab

(bilderna är tagna från google)

smarrigheter!

baby, i'm a sociopath, sweet serial killer.

R-evolve

Halli hallå, sitter här och lyssnar på 30 seconds to mars. Har precis kollat på det nya avsnittet av Vampire Diaries, så jävla grymt att det är tillbaka nu!! Förövrigt, hade orientering igår, fy fan va jobbigt det var. Är trött på skolan, vill ha looov snabbt!! Aja, ska hitta på något att göra nu 

Wretched and divine

Sitter här och är skit trött, ska snart sova. Har precis gjort klart matte läxan, o andra läxor osv. Gissa vad? Fick ut mina skor igår, fuck yeeees. De är så vackra, my babiieees. Och vad mer fantastiskt hände igår? Jo, Sweden Rock kom ut med att KISS ska spela där nästa år, fuck yeeee, de har en sån jävla cool show med massa ös. Och vad mer? Black veil brides kom ut med deras nya album cover, asdfdsfjsfhsehkrjegekg. den är sjukt ball. asddfsjgfakdgle.

I've looked ahead and everything was dead, I guess that I am too

20) 5 favorite quotes

25 dagar kvar...

Tills man kan förhandsboka BVBs nya album! ♥♥♥

 

Tomorrow, I know I'm just dirt

 
Så jävla bra.

15) Top 5 things you don't own but want to

 
Jeffrey Campbell Lita Spike - Coffin case
Line 6 IV 75w - Creepers - Western gitarr

Taken 2

 
Kom precis hem från bio med Dylan. Såg Taken 2, den var bra. Orkar dock inte med Liam Nesson eller vad han heter... visst, han är bra skådespelare men alla hans film karaktärer är samma. Ettan var bättre btw, vet inte riktigt om denna film var värd att se på bio.