Asking Alexandria ♥
10 dagar kvar!

One look and I am sold, you got me on my knees

Hellow! Idag har jag varit i Kista med Dylan. Han köpte en ångmaskin... för finnar... haha. Idag är det eurovision final, så det ska man se! 
Igår hämtade jag hårfärgen jag beställde, så nästa helg så blir det att färga håret. Vet dock inte om jag ska göra dip dye eller om jag ska göra toppen röd och inner delen av håret svart och halva luggen röd/svart... complicated. Tror faktiskt det blir dip dye... hm.

I'm born villain, don't pretend to be the victim

24 maj

12 dagar, 16 timmar och 31 minuter kvar till Sweden Rock! Taggad som fan!
Idag var det skola som vanligt, hände inte så mycket :p Efter skolan gick jag och dylan till gymmet. Vi har spenderat 1 o en halvtimme där de senaste två dagarna. Fy fan, min mage gör ont nu och armar. Men det är värt det för jag har gått ner 5 kg. =] Och när jag kom hem så var min lilla Hugo hos oss! Hundvakt hela helgen nu :)
Och ikväll blir det Eurovision!

ÅH, JAG RESER MIG IGEN, AH JAG RESER MIG IGEN

Bilden tagen av Dylan

Hej på er allihopa. Idag har jag sjungit Thorsten Flinck nästan halva dagen med Alicia... we've lost our minds. OCH NÄR JAG SER DIG I DINA SVARTA ÖGOOON DÅ SER JAG MIG I DIG!... ja. okej jag är klar. Ikväll ska man se Eurovision semifinal 1, känns nästan att alla låtar kommer bli kiss pauser. Nu ska jag plugga till NO-provet som är imorgon! byebye

JAG VILL HA, GE MIG

The Dictator


Igår var jag på bio med Dylan och såg "The Dictator"! Sån jävla rolig film, dog av garv nästan hela tiden. Innan vi gick på bio så var vi på Pizza Hut och åt! De har ett dåligt plats o kö-system där inne... ialla fall i Hötorget's pizza hut. Men det var god mat ialla fall, det är det som är meningen, haha.

I don't ever want god to hear our screams and mistake them for prayers

God kväll människor. Igår var jag på gröna lund med Dylan & Rosina för att se Maskinen. Det var halvt lame att se de. Men visst, okej ös på slutet! Vi var i spökhuset också... creepy shit. Typ skrek åt hellraiser "you're a scary motherfucker you piece of shit!" bara för att han dök upp från ingenstans. 
Rosina sov här också, hon gick för en halvtimme sen. Idag har vi kollat på "hellraiser", dålig skräckfilm. Nästa gång jag går till spökhuset så kommer jag säga "YOU MAKE SUCKY MOVIES YOU PIECE OF SHIT!". Och sen gick vi ut på en promenad. 
bye!

20 dagar kvar!

Mötley Crüe
Sebastian Bach
Beyond all recognition
Girlschool
Steel Panther
Twisted Sister
H.E.A.T
Sabaton
Mastadon
Motörhead
Crucified Barbara

Fan va det kommer bli grymt!

15 maj

WOHO! Inge mer skola den här veckan, så skönt! Imorgon ska jag gå på gröna lund med Dylan & Rosina för att se Maskinen. Och på fredag ska jag se "The Dictator" med Dylan =] det ska bli nice!
Nu är det 22 dagar kvar till Sweden Rock, och jag är så jävla taggad. VILL ÅKA DIT NUU! åhh. 

Jag ska kolla på That 70's show nu. fast innan ska jag kanske fixa min krönika, måste ändra några saker.. byebye!

I'm not man enough to be human, but I'm trying to fit in and I am learning to fake it.

"I want you to forget that this happened"a foolish villain in an endless chapter

Igår var jag på gröna lund med Rosina! Vi gick dit för att se Dead by april, de var skit bra! Fast jag och Rosina stod längst fram på sidan av scenen(aka. kärring sidan), det var inget ös på den sidan vi var, helt dött. Det var bara jag och Rosina som headbangade. Och jag lärde henne att göra devil horns. hahaha. Det positiva med att vår sida var helt dött är att bandet märkte bara oss två när de kom till vår sida. Jimmie Strimell(growlaren) pekade på oss och gjorde horns, och smilade åt oss! döööör. Och när basisten kom så gjorde jag horns då skulle han göra tillbaka fast det tog ett tag tills han gjorde rätt... då han började skratta, haha. Det var gryymt!

Overneath the path of misery


And all our yesterdays have lighted fools
The way to dusty death. Out, out, brief candle!
Life’s but a walking shadow, a poor player,
That struts and frets his hour upon the stage
And then is heard no more. It is a tale
Told by an idiot, full of sound and fury,
Signifying nothing.

from the top of my lungs
to the bottom of my heart
i scream
at the chasm in between
and the path of misery
from the top of my lungs
to the bottom of my heart
i scream
at the chasm in between
and the path of misery
from the top of my lungs
to the bottom of my heart
i scream
at the chasm in between
and the path of misery
from the top of my lungs
to the bottom of my heart
i scream
at the chasm in between
and the path of misery

Metaltown, here I come!Marilyn Manson
In Flames
Sabaton
Whitin temptation
Machine head

Det kommer bli grymt!

LMFAO @ Gröna Lund

Igår efter skolan så åkte jag, rosina & alicia till buffée, standard! Efter det så åkte vi till Gröna lund. Vi väntade så länge för att komma in, sån jävla lång kö! När vi hade kommit in i gröna lund så skulle vi köpa spökhus biljetter, och det tog 45 minuter... en av kassorna typ stängdes mitt i en lång kö, jävla sosse. Det tog extra mycket tid. Sen gick vi till spökhuset när vi fick biljetterna, rosina började grina... haha, men hon gick in. Freddy Krueger och hellraiser var där. Alicia sa till den där hellraiser "ursäkta, exuse me, where is the nearest exit?!" HAHAHAH dör. Och Rosina ba "show respect" LOOOL. Jag sa till freddy "Tja, tja! Du är min idol! Vänta gå inte! Tja! Tja!" HAHAHAHAHA, han dissa mig.. :( 

Vid 20.00 så började LMAFO konserten som vi skulle se =] 
Det var sjukt grymt och roligt! Man behöver inte vara fan för att se de, för det är en fun experience! 

3 maj

Sitter här och lyssnar på Beyond All Recognition, så jävla bra. De kommer till Sweden Rock Festival så det ska bli grymt att se de där! 34 dagar kvar.
Idag var det skola, halv dag! Vi skulle se en teater som har gjorts av några elever i skolan... nice att sluta tidigt =] byebye

High and overneath

Tjena folket. Valborg igår, yesyes. Gick till tegelhagens valborgs firande i sollentuna med Rosina & Dylan. Vi grillade korv, marshmallows och hade kul! Som Dylan sa "trevlig majbrasa, ja, trevlig" hehehe. Dylan var mästerkock, även fast han brände halva korvarna... fast vi åt de ändå. hehe =]