Shopping

Hello. Kom precis hem från en liten shopping med Dylan på stan. Köpte en ny black veil brides tröja från punktshop, fuck yes:) Punktshop är dock det sämsta stället, men har så bra grejer. De borde få en större butik och bättre folk som arbetar där, just sayin. Köpte också svart hårfärg + en eyeshadow brush. Jag hämtade även ut min marilyn manson konsert biljett, så jävla taggad redan:)

Dag 10- Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen eller arg.

Arg:
Marilyn Manson - Hey Cruel World
Sex Pistols - Anarchy in uk
Falling in reverse - caught like a fly
 
Ledsen:
Black Veil Brides - Saviour
Automatic Loveletter - When we first met
Marilyn Manson - Devour
Automatic Loveletter - Cruel cruel

Glad:
Black Veil Brides - Fallen Angels
Marilyn Manson - The beautiful people

Kristen Stewart otrogen mot Robert Pattinson

Jag måste skriva något om det här, för jag försår inte, men samtidigt så förstår jag. Först, varför håller Kristen & Rupert(den hon var otrogen med) och kysser & kramar varandra mitt framför paparazzi? Det fattar jag inte? 
Tycker det är synd om Rob. Han skulle tydligen fria till henne :( 
Måste säga att jag har vuxit ifrån hela "kristen stewart är min förebild blabla" osv, det har jag gjort för länge sen, men jag gillar henne fortfarande skit mycket som en skådespelerska. Jag har dock inte vuxit ifrån att fangirla över Robert Pattinson hela tiden - haha. Jag supportar Rob 100% i det här, jag tycker faktiskt att han förtjänar någon bättre. 

Dag 09- Något du varit stolt över de senaste dagarna.

Christopher Nolan. The Dark Knight Rises. = Jag hade så stora förväntningar på denna film, och den gick över mina förväntningar, helt otroligt. Stolt över Christopher Nolan, han gjorde filmerna så jävla bra.

Har inte varit stolt över något annat. 

she was waiting to fall

Some words.Den här mannen, Christopher Nolan, är helt otrolig. Kolla på hans filmer. Inte bara Batman. Kolla på ex. Inception, The Prestige. Han är så jävla grym som regissör och manusförfattare så det finns inte. Han fick mig gråta på The Dark Knight Rises. Tack Christopher Nolan, för att du skapade mina favorit filmer. Så jävla taggad inför Man Of Steel/Superman.

Dag 08- Korta små mål för denna månaden, och varför?

 Ett mål var att jag inte skulle läsa spoilers på tumblr om the dark knight rises den 20:e när den hade premiär i USA. Det gick ju... bra. hehehe. läste typ slutet, dock läste jag inte hela stycket, läste typ till "bruce wayne is gonna run away from gotham" sen slutade jag, och jag läste att Scarecrow var domare i filmen. Typ det, men jag blev fortfarande chockad och överraskad när jag såg filmen.

samla ihop 1000:- för att lägga undan för Sweden Rock Festival 2013, check!

Never was a girl with a wicked mind but everything looks better when the sun goes down

Dag 07- En bild på dina gummistövlar

Har inga gummistövlar... haha. Jag HADE men de är kastade. Men...

HAHAHAHAHA ORKAR INTE

HAHAHAHAHA NATT HUMOR PÅ HÖG NIVÅ MEN JAG ORKAR INTE, KOLLA PÅ DEN

Den här scenen var så jävla fantastisk.

Christopher Nolan, you've done it again.

Dag 06- Vilken är din favorit-superhjälte, och varför?

Haha, no shit grej - men, såklart, Batman. Dock, är han ingen superhjälte för han har inga superkrafter. Han är bara en hjälte. Men aja. Varför? Det är hur den är, det är inte bara för det är en hjälte som springer runt och räddar folk. Det är hur handlingen och historien är, hur den är uppbyggd som jag gillar. Jag gillar hur Tim Burton gav sin vision på batman när han gjorde filmerna, de var bra. Batman Returns är en av min favoritfilmer. Fast Christopher Nolan gav historia till karaktärerna i sina filmer, han gav alla karaktärer en handling, en utdrag av sitt förflutna/liv. Jag älskar hur Christopher gjorde så att filmerna inte bara handlade om Batman, han gjorde de även om skurkarna. Ett bra exempel är The Dark Knight. Samma med The Dark Knight Rises. I batman begins får man veta mer om HUR och VARFÖR bruce wayne blev batman. *applåder till christopher nolan* Dessutom är serietidningarna så jävla bra. Speciellt de med Harley Quinn & Poison Ivy. 

Om man inte räknar Batman som en SUPERhjälte så är Superman min favorit i den kategorin.

I look absolutely ridiculous

Det som pågår just nu är skype med Dylan medans vi kollar på första harry potter filmen. vi har maraton. Dylan är tydligen ett hardcore fan är HP. Under tiden filmen går så gör jag konstiga miner och jag citerar Dylan, "you look absolutely ridiculous", sant sant. haha

Quote.

Dag 05- En bild från någonstans du har varit.

 
Hahaha, en bild från pickniken med Dylan & Rosina vid juni. LOL, jag och Dylan ramlar exakt när kameran tar bild. och Rosinas ansikte HAHAHAHHA hon är positiv. 

The Dark Knight Rises


Omg vilken jävla otrolig film. 
SPOILERS! SPOILERS! SPOILERS!
Helt fantastisk film. It's beyond words. Jag är chockad, glad och ledsen. Chockad? Why? Först, den som var den "riktiga" skurken (riktig back stabbing bitch) förvånade mig. Och när hon(japp, det var en HON, och det är inte catwoman) satte in en kniv i batman så fick jag en tår. Även om jag hade faktiskt läst slutet på tumblr...(åh jag vet, men jag kunde inte bärga mig) så trodde jag att han skulle dö. 
Och så var de en polis(John Blake) som trodde på att batman kunde rädda allt osv, på slutet så var batman "död"(jag kommer till det) och då skulle John Blake hämta ut något på en bank och då fråga hon i kassan "what's your name?" och då sa han sitt namn men då sa hon att han inte fanns på listan och då sa han typ "try with my real name" och så ger han en lapp med hans riktiga namn. Han finns med på listan då säger hon "You should use your real name, I like it, ROBIN" DÅ när hon sa Robin så fick jag ett jävla breakdown. Några i publiken fattade och ba "OO". Jag blev så chockad, och jag fick mitt "breakdown" för jag tänkte bara "OMG. DÅ KOMMER DET EN TILL." Fast jag vet ju att det inte kommer nån till film. Men jag blev så förvånad. För er som inte vet vem Robin är så är det han som är medhjälpare till batman senare i serierna/filmerna, och i den här situationen så skulle Robin ersatta Batman. För i slutet så tar Robin över batmans grotta.
Ledsen? Why? För Batman dog. Glad why? För Bruce Wayne dog inte;) haha. Visst, de är samma människor men inte samma personer. Slutet var fint. Den var perfekt. Och så var jag glad att Scarecrow var med, han var domare, han ba: "death or exile?" folk: "death" han: "Okay, death on exile it is!" LOL, det var bäst. Se filmen så fattar ni. BTW, Anne Hathaway var bra som catwoman, hon var badass men inte lika bra som Halle Berry & Michelle Pfeiffer.

Och nej, det kommer inte en till film. Christopher Nolan sa att den här filmen är the conclusion. Han sa även att han är DONE med batman filmerna. Och jag förstår, den sista filmen var perfekt som ett slut.

they seem to scream when darkness fills my eyes

 

Dag 03- En bild du tagit som du anser är ”konstnärlig”

Konstnärlig vet jag inte... men...

they scream and they cry

Tjena. Sitter här och lyssnar på Dope Hat av Marilyn Manson. så jävla bra. Snart kommer Dylan hit, vi ska se Batman Begins & The Dark Knight som en preperation för imorgon. Idioten har inte sett de... haha :/ 
Färgade mitt hår igår... det skulle bli blått, men nej, det blev svart. dafuq? Ska aldrig använda den där märket igen. Kommer alltid använda Manic Panic. Men men, skulle ändå färga mitt hår svart i augusti så. Ska köpa hårfärg idag så jag kan färga håret svart igen. Utväxten är ljusbrun -_- Jag köpte den blåa bara för en "YOLO" grej så jag bryr mig inte riktigt men det var slöseri med pengar.. aja, black hair it is. och jag är så jävla nöjd med det iaf.
Mitt röda hår kommer tillbaka nästa sommar ialla fall, definitivt.  

Dag 02- Betydelsen av ditt bloggnamn.

Min kompis gav mig smeknamnet "tinky winky" typ. Om jag minns rätt. Tinky winky är ju en teletubbie, hahaha. Men ja, och jag tror att det var min kompis som tyckte jag skulle heta wiinkys på bloggen. Löjligt namn, som fan. Men det var ju 2008. 

Nya inköp.

PHC balsam & lösnaglar(åh va tjejigt)

Vi är excited. Två dagar kvar!

Dag 01- Ett nytaget foto av dig och 10 intressanta fakta om dig själv.

 
1. Jag trivs bäst på konserter och festivaler.
2. Har en typ av social anxiety.
3. Andy Biersack är min förebild/inspiration när det gäller liv/vara stark/ etc etc.
4. Tog piercing i näsan själv med en sy nål, haha.
5. Jag älskar när det regnar och åskar.
6. Är besatt av batman.
7. Är inte så himla "tjejig" som personlighet.
8. Har ungefär 20+ st BVB tröjor.
9. Marilyn Manson's låtar är min terapi. 
10. Jag spelar gitarr.

Gunry's hair repair inpackning

 
Denna hårinpackningen rekommenderas stort! Finns att köpa för 20:- på rusta eller in & finn.
Jag kommer ihåg att jag använde den innan jag åkte till Sweden Rock, och då blev mitt hår inte fettigt, torrt eller smutsigt på 6 dagar. Pretty awesome. Perfekt läge då ialla fall när jag inte kunde duscha där, haha.

Börjar med en till sån här list-grej, hehehehe

Dag 01-  Ett nytaget foto av dig och 10 intressanta fakta om dig själv.
Dag 02- Betydelsen av ditt bloggnamn.
Dag 03- En bild du tagit som du anser är ”konstnärlig”
Dag 04- En ovana som du önskar att du inte hade
Dag 05- En bild från någonstans du har varit.
Dag 06- Vilken är din favorit-superhjälte, och varför?
Dag 07-  En bild på dina gummistövlar
Dag 08- Korta små mål för denna månaden, och varför?
Dag 09- Något du varit stolt över de senaste dagarna.
Dag 10- Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen eller arg.
Dag 11- Mitt första julminne.
Dag 12- När och varför började du blogga?
Dag 13- En bild hemifrån
Dag 14- En bild på dig och din familj
Dag 15- Sätt din mp3/ipod/annan musikspelare på shuffle, skriv ner de första 10 sångerna och vad dessa betyder för dig.
Dag 16- En till bild på dig själv.
Dag 17- Någon du skulle vilja byta liv med för en dag, och varför.
Dag 18- Min garderob
Dag 19- Smeknamn du har, och varför du har dom.
Dag 20- Min favoritbok
Dag 21- En bild på något som gör dig glad.
Dag 22- Vad gör dig annorlunda ifrån alla andra?
Dag 23- Någonting jag vill ha
Dag 24- Favoritrecept
Dag 25- Vad kan man hitta i din väska?
Dag 26- Din favorittid på året.
Dag 27- Varför gör du denna 30-dagars utmaning?
Dag 28- En bild på dig från förra året, och en från iår. Hur har du förändrats sen dess?
Dag 29- Vad har du lärt dig denna månaden?
Dag 30- Din favoritsång.

Dag 30 – 3 saker du gjorde sommaren 2011

Såg Black Veil Brides live♥ (vilket var det enda som var bra 2011), var mycket i malmö och gick mycket på bio. 

now you're just somebody that I used to know

hello:) 
Det har inte hänt så mycket de senaste dagarna... har bara varit på gymmet med Dylan. Vad har jag gjort mer? Hm... kollat på South Park, så jävla mycket. Två säsonger på typ 3 dar. No life. Men om 5 dagar så blir det... The Dark Knight Rises på bio! taggadtaggadtaggad. Okej, det är HELT klart nu att Cillian Murphy/jonathan crane/scarecrow är med i filmen. Kommer fangirla som fan när han kommer upp på skärmen, asfghjklöäewasawfj. 
oki. byebye.


Dag 29 – En bild på en person du saknar.

hoppade över dag 28 för jag fattar inte den, haha.

 
Saknar Sofie. som fan, <3

Sånt här snackar vi om klockan 3 på natten...

Ni kommer inte fatta konversationen men jag kan säga att vi snackar om Marilyn Manson... så kanske fattar ni liiiite bättre.

Dag 27 – Dina mål detta år.

 Gå på så många konserter som möjligt kanske? hehe. Och det gick ju jävligt bra. Ska på två till ialla fall iår, får se om det kanske blir nån mer :)

the crack inside your fucking heart is me

Dag 26 – Bilder på dina husdjur.

Har inga husdjur... men här är en bild på Hugo, min halv farbror's hund som brukar hälsa på ibland.

Some men just want to watch the world burn.

Dag 25 – Det du önskar dig mest av allt.

Det var svårt. Men, mest av allt? Flytta till LA. eller någonstans i USA eller UK.

Happiness.

Några saker som har hänt på de senaste dagarna som har gjort mig skit glad.

 

Dag 24 – Vad ska du göra 2013.

Har bara en plan för 2013 och det är att gå på sweden rock. Vet inte vad jag mer ska göra, så vi får väl se :)

VIDEOS FRÅN METALTOWN & SWEDEN ROCK

Skit ljud. fuck. speciellt på marilyn manson, man hör inte ett skit.. fast om man är manson fan så hör man att det är hey cruel world som spelas. men aja, haha.  Bästa ljudet är på twisted sister dock:)

Dag 23 – Vad har du gjort idag, och hur har dagen varit.

Vaknat, ätit, kollat på south park, gått till gymmet med Dylan, kommit hem och nu skriver jag det här inlägget. Dagen har varit helt okej, den låter tråkig kanske? but it wasn't. :)

10 dagar kvar till The Dark Knight Rises, asddfgfkjldsfksieif.

There's something cold and blank behind her smile

Dag 22 – Tre plagg du ofta bär.

Bra värmeskydd till hårtork, plattång osv.


- Got2b guaridan angel. Åhlens & Kicks, 80:-
- Urban by Björn Axen, the heat is on. Åhlens & Kicks, 130-150:-

Rekommenderar båda men got2b är lite bättre för den ger en mjuk känsla i håret efter man sprejar det i håret.

YOU'RE DRUNK AS FUCK BUT I STILL LOVE YOU

 

Dag 21 – Något pinsamt du gjort.

Kommer faktiskt inte ihåg något pinsamt. men eh. haha, ramlade två gånger i rad i SF bio's trappor.. jag hörde att folk garva, jag själv tyckte det var roligt men det var lite awkward för man kanske såg min ass crack, fast jag är inte säker... hahaha.

Snow white and the huntsman

Hello. Idag slösade jag min sista gratis bio biljett på snow white and the huntsman. var det värt det? nja. Bara för Kristen Stewart. Om hon inte var med i filmen så skulle det inte vara värt det. Fangirl över kstew<3 aasdrfgdhfejgk. Hon är så snygg..! Fast jag föredrar henne i drama/romantik filmer som typ adventureland, the runaways, twilight osv.

Dag 20 – Berätta vad du helst gör på helgerna.

Vad jag gör helst? Ingeting som jag gör "helst". Jag gör väl det som jag planerar, haha.

Dag 19 – Drömjobb.

Jag gillar inte riktigt att prata ens om "drömjobb" för jag har så många drömmar. Jag vill vara en gitarrist i ett band, det är först. Men jag vill också skriva. Jag skriver varje dag -> författare eller manus skrivare. Något av de två vill jag bli också, eller båda samtidigt. Två som inspirerar mig stort inom det är William Shakespeare & Christopher Nolan. Så vi får väl se. Även om jag inte kommer bli något av detta i framtiden så kommer jag fortsätta spela gitarr & skriva. Kommer aldrig sluta med det för det är något jag brinner för.

take your hatred out on me, make your vicitim my head

 

Dag 18 – En bild som gör dig glad.

Försöker hitta en bild så man känner sig såhär typ...;
(btw. gammal gif från mars typ heheheeh)

men så hittar man en fin bild:

vet inte varför... men Andys röv gör mig glad. hheheheehe

you never ever believed in me, I am your tourniquet

Heeeello. Idag har jag varit med Dylan, ätit kina buffé... fy fan va gott.. åh, orkar inte. haha. gym nästa. hehehe. sitter och lyssnar på mr. manson just nu. Kan inte förstå att jag har sett honom live, trodde faktiskt att det skulle aldrig hända. 
Jag beställde en ny hårfärg i helgen, den var billig så why not? Färgen får ni veta när jag har färgat den :) det är ingen färg som jag har testat förut ialla fall ;) Anyway, ska kolla på Teen Wolf nu och sen ska jag kanske se en film! byeeee

PHC shampoo & hair mask

- Köp PHC shampoo från Åhlens eller kicks. Kostar runt 40-60 kronor beror på hur stor flaska du vill köpa. Efter du har tvättat håret med shampoot så applicera en hair mask som finns att köpa på åhlens. 
Om du först vill testa så kan du köpa en liten tub med shampoo som kostar 39:- och en hair mask i en liten påse för 20:-. 

Det finns även PHC shampoo & balsam som är snäll mot färgat hår. Har inte testat den än men jag ska göra det :)

Dag 17 – Varför startade du din blogg.

Kommer inte ihåg varför jag startade min blogg... det var ju länge sen(2008). Men jag tror att jag gjorde det för det var bara en kul grej, eller nåt. och... eh... here's an orange.

"You develop when you're struggling. When you're struggling, you get stronger." - Andrew Garfield

Dag 16 – En favorit film.

I LOVE YOU

Movies

 
The Social Network:
Dålig film. Seriöst, onödig film. Why, man, why? Såg den endast för att min kära Andrew Garfield var med i den, som var det ända bra med filmen... men seriously.. den var kass. 0/5 får den.

Never let me go:
Åhhh min kära Andrew Garfield♥(yes, i'm kind of besatt av honom nu). Han var fett gullig i filmen, lite töntig men ja;) Gillade också Keira Knightley i filmen, hennes karaktär var lite irriterande dock.. fast filmen var bra, och fin. Grinade på slutet. åh. 4/5 får den.

Dag 15 – En gammal bild av dig.

 
förra sommaren.

I'm not attached to your world, nothing heals and nothing grows.

 

Dag 14 – Dina rädslor.

Att prata inför en stor grupp. Jag vill inte vara rädd för det men jag får bara en äcklig känsla i magen när jag ska göra det. - Det är nog bara det som jag har som en riktig rädsla. Resten är ju bara små grejer som att bli rädd för en skräckfilm eller något... vilken händer inte så ofta med mig. hehe

20 dagar kvar!

Nu är det några veckor kvar tills The Dark Knight Rises släpps på bio. Fy fan vad jag är excited! Hämtade biljetterna idag med Dylan. Vi har bästa platserna kan jag säga :) Vaknade 7 på morgonen i onsdags för att bli först att boka, haha. Efter vi hämtade biljetterna idag så gick vi till mcdonalds och åt... Dylan testa McDrive, hahahaha... hon ba "jag tycker att du ska gå" och då dylan ba "en kaffe skulle va bra" hahaha sjuk.

Dag 13 – I din väska.

Nothing special really.
typ pennor, plånbok, mp3 & hörlurar, skåp lås, ett busskort från malmö(haha)..

your world is an ashtray, we burn and coil like cigarettes.

Dag 12 – En favoritlåt.

 

The amazing spider-man 3D

Kom precis hem från bio med Dylan. Vi såg spiderman, fy fan vad den var bra. Trodde faktiskt inte att denna nya version skulle vara bra, men det var den! Jag gillar handlingen bättre än den gamla men jag föredrar spiderman karaktären bättre i de gamla. Om ni ser filmen så kommer ni förstå!
Påriktigt skulle vi se filmen 19.00 men det var tekniska fel på bion -.- Så vi fick stå i kö. SKIT LÅNG och vänta så vi kunde få tillbaka våra pengar. Vad fick vi? Pengar tillbaka + 5 bio biljetter som ett "förlåt" för det som hände. FUCK YEA, 5 GRATIS BILJETTER. Så dylan och jag kollar om de finns en tid i kista, japp, 21.20 och då skulle vi köpa de med våra gratis biljetter.... men vi behövde inte, vi fick de biljetterna gratis också som ett "förlåt" igen. Jävligt snällt!

Förövrigt så är Andrew Garfield jävligt söt. 

Dag 11 – Bilder på ditt rum.

 

untitled

You make me feel so alive.

Dag 10 – Ett favoritminne från 2011.

 
Glömmer aldrig den här dagen. ♥
Black Veil Brides @
8 juni 2011 - Sweden Rock Festival. 

God is just a statistic.