Reviews part 135

 Kramer vs. Kramer:
Var inte så förtjust eller insatt i filmen från början, men det växte på en under filmens gång. En schyst drama med Dustin Hoffman och Meryl Streep. Jag förstår att filmer anses som en klassiker, det är en väldigt typisk dramafilm från 70-talet som har det lilla extra. Även fast filmen var 1,45 timmar lång så kändes den mycket längre. Stegen i filmen är ganska långsamma och utdragna och det är det som gör att man tappar intresset lite, det är det enda negativa med filmen. Annars är det en väldigt bra drama film som jag definitivt rekommenderar. Trailern kan ni se här. Filmen får 3,5 av 5!
 
Deadpool:
Var lite osäker på denna film även fast det är en Marvel-film. Gick inte ens och såg den på bio eftersom att den verkade lite för komisk och hade en liten ant-man(riktig skit film) känsla över det. Men Deadpool var faktiskt riktigt bra. Även fast den hade mycket komedi så fungerade det med tanke på vilken typ av karaktär som deadpool är. Vet dock inte hur han som superhjälte skulle fungerar i Avengers, men jag hoppas inte de kommer vara en cross-over. Har för mig att det är också Sony eller 20th Century Fox som distruberade deadpool, i det fallet så kommer inte deadpool finnas i avengers "världen". I helhet så tyckte jag att filmen var väldigt bra. Lite löjlig kan den bli, men det tog inte över så mycket. Trailern kan ni se här. Filmen får 4 av 5!
 

Entry #514

Seg bloggning på hög nivå. Så blir det ibland!
I helgen hade jag hyrbil, så skönt att kunna köra bil ett tag... kändes dock läskigt att köra några sträckor ensam i bilen, haha. Har nämligen aldrig gjort det. 
I måndags hade jag min första tenta - den muntliga. Det ser ut som att den blir ett B eller A på den. Så jävla skönt att ha klarat den delkursen ialla fall. Nu återstår grammatik tentan på lördag, men den tror jag siktar sig på en omtenta tyvärr. Om cirka två-tre veckor åker jag iväg till Malmö med Rosina, ska bli najs att komma ner dit ett tag. Kanske vankas det en till tatuering eller inte...får se. Nu är jag trött och sängen kallar. 
 
 
Lite snaps från vardagen.