Entry #519

 
Inatt kom jag hem efter fyra dagar i Istanbul med Dylan och Aksana. Det var skit kul. Vi rökte vattenpipa varje kväll, sen tog vi några glas på fredagskvällen. Vi gick till ett ställe i närheten och hade otroligt kul, det är något som vi aldrig kommer att glömma. Vi träffade på olika slags människor och servitörerna som arbetade där var vänliga och roliga. Däremot gick vi dit dagen efter på kvällen, inte lika berusade, men vi hade ändå väldigt kul förutom att vi hamnade i dispyt med servitörerna de sista 10 minuterna av kvällen. Det var väldigt tråkigt att det slutade så. Ni som aldrig varit i Istanbul så är inte "servitörerna" inte som i Sverige, de är mer som en del av festen och försöker underhålla sina kunder och ha roligt. 
 
Vi bodde mitt i gamla stan så alla sevärdheter låg 300 meter ifrån oss så vi hade väldigt tur och lyxigt att vi hade gångavstånd till allt. Vi gick på bazaar, åt god mat och turistade. Jag tycker väldigt mycket om Istanbul, jag skulle definitvt vilja åka tillbaka. Vi hade det väldigt kul när vi var där och det skapades verkligen minnen som vi aldrig kommer att glömma. 

Entry #518

 
Förra veckan var jag i Malmö med Rosina. Det blev städning hos min farbror, massa god mat och mycket bilkörning. Blev dock ingen tatuering denna gång, kanske nästa. Sen kom man tillbaka till Stockholm för ett fint snökaos... härligt!
 
På torsdag åker jag, Dylan och Aksana till Istanbul. Dylan fyller nämligen år så det blir en härlig resa på det. Ska bli intressant att åka till ett land man aldrig varit i. Imorgon ska jag äntliiigen göra min fransar, har flyttat upp det så länge, haha. Har förövrigt jobbat rätt så mycket och pluggat. Gick åt fasiken på grammatik-tentan och även på omtentan igår. Aja, får se hur det blir, får hoppas på det bästa. Sov nästan till tolv idag, helt sjukt. Har inte gjort det på flera år, inte ens i somras. Var nog så slut från igår. Var uppe med min älskling till 2 för att vi hade ett Masterchef-marathon. Vi har sett alla kitchen nightmares så nu blir det Masterchef, haha. 

Reviews part 136

Trumbo:
Jag tyckte verkligen om den här filmen. Förstår inte riktigt kritiken den har fått för jag tyckte den reflekterade verkligen den typ av bransch som hollywood hade på den tiden, dessutom med de politiska åsikterna som man hade då. Det är en rätt så lång film och det händer mycket saker hela tiden. Jag gillar ju verkligen filmer som är baserade på sann historia och jag tror att de som gillar också biografi-filmer kommer verkligen tycka om denna. Den är väldigt spännande och tuff i handlingen. Trailern kan ni se här. Filmen får 4 av 5!
 
The Conjuring 2:
Trodde att jag redan hade skrivit om den här filmen eftersom att det var så länge sen jag såg den, men jag måste ha missat det. Hur som helst tyckte jag att den här var nästan läskigare än ettan, om det nu är möjligt. Det finns mycket mer detaljer i den här filmen och den känns mer välplanerad på något sett. Otroligt häftiga och orginella scener, vilket förekommer oftast inte så mycket i moderna skräckfilmer. Det är därför Conjuring har fått så bra kritik. Det är definitivt en skräckfilm som jag ger flera gånger precis som ettan. Jag hoppas verkligen på en trea, de här kan bli en briljant trilogi. De här filmerna är några som kommer bli skräckfilmsklassiker från vår moderna tid i framtiden, de är så pass bra och de sitter fast i våra minnen. Trailern kan ni se här. Filmen får 4 av 5!

Entry #516

Hade en mysig och tidig halloween firande med min älskling i söndags. Vi såg The Nightmare Before Christmas och Trick R Treat, käkade ryggbiff med potatisgratäng och hade det jätte mysigt. 
 
I fredags var jag på bio med Dylan och såg doctor strange. Lägger upp en recension om den sen. Efter bion lurade vi in oss på en annan film, nån skitig skräckfilm - Blair Witch. Den var väl inte lika bra direkt, haha. 
Jobbade också ganska mycket förra veckan. Har fått ett till jobb på Globen/Hovet/Annexet, så nu jobbar jag inte bara på tele2 arena, så det blir väldigt många arbetspass i veckan. Ska jobba på hovet imorgon också. På torsdag åker jag och Rosina till malmö. Ska bli kul att köra runt med min farbrors bil och äta god mat! Kfc och turkisk buffe, mmm!