Reviews part 130

 The Big Short:
En film som är baserad på en verklig historia och en bok. Filmen utspelar sig i år 2008 under finanskrisen som USA blev drabbade av - som i sin tur drabbade Europa. En otroligt bra film blandat med drama och komedi. Det är snyggt hur de förklarar olika begrepp inom ekonomi eftersom det är väldigt svåra ord och komplicerade termer, men de har gjort det väldigt bra. Christian Bale var väldigt speciell, och blev nominerad för en oscar, jag tyckte han var riktigt bra och förjänade nomineringen men dock var han inte med såpass mycket för en vinst. Men det han utspelade var bra. The Big Short vann dock best-writing! Trailern kan ni se här. Filmen får 4 av 5!
 
Black Mass:
Jag tyckte om början väldigt mycket och mellanakten, men slutet blev ganska tråkig. Det är inte Johnny Depps bästa film men det är en väldigt annorlunda karaktär som han spelar. Jag gillar maffia filmer väldigt mycket och den här höll måtet, men det som drog ner hela filmen var att allt gick sakta i slutet. Den här filmen rekommenderas till en person som gillar maffia-filmer och Johnny Depp annars är det inte en speciell film. Trailern kan ni se här. Filmen får 3,5 av 5!

Entry #501

Shit, har inte bloggat på nästan en månad. Men dagarna närmar sig mot studenten så det har varit lite mycket på senaste tiden.
Hade min första dag på mitt nya jobb för några veckor sen. Service medarbetare på Tele2 arena, med andra ord - stå i kassan på kioskerna. Fick höra Adeles soundcheck men däremot slutade mitt pass innan hon börja. Men jag fick ialla fall höra lite under soundcheck. Det var kul ialla fall, inte så ofta man kommer jobba där ändå. Det är mer enstaka dagar när det är evenemang på tele2 arena! Jag jobbar där igen nästa vecka på ons, tors och sön. 
Skrev klart min academic essay i engelska 7, gymnasiearbetet är klart, gjorde muntliga svenska nationella och sen lite andra saker hit & dit. 

Känner mig redo att ta studenten redan nu, men det är väl bara matten som behöver avklaras. Men det fixar nog sig, hoppas jag. 

Jag & min finaste