Entry #510

 
Onsdagen den tredje fyllde jag ju år och då åkte jag till Tallinn med min älskling, det var skit kul. Tallinn är faktiskt en gullig stad, det ser lite medeltids-aktigt ut också.

På lördag blir det en åbo-kryssning med Aksana och Dylan, ska bli sjukt kul, det blir en rond 3. Sen på måndag börjar jag, eller har upprop, på Stockholms Universitet. Sedan börjar jag påriktigt veckan därefter. Det ska bli intressant.

Reviews part 132

Dark Places:
Läste boken av Gillian Flynn något år innan jag såg filmen, jag älskade verkligen boken. Otroligt grymt skrivet och en handling som fångar läsaren. Tyvärr kan jag inte säga samma sak med filmen. De tog sig an några duktiga skådespelare men det gjorde ändå filmen mycket B. Man kunde kolla klart filmen, visst, men det fanns ingen empati med huvudkaraktären och man brydde sig inte så mycket om vad som hände. De presenterade händelserna och handlingen väldigt dåligt och snabbt. Om man jämför med Gone Girl(en av Gillian Flynns böcker som också blev filmatiserad) så är Dark Places en väldigt dålig film. Gone Girl var brilijant och snyggt gjord, man satsade verkligen på allting fullt ut. Trailern kan ni se här. Filmen får 2,5 av 5!
 
 
Steve Jobs:
Den här filmen är mycket annorlunda tillskillnad för Jobs med Ashton Kutcher.  Det är lite mer elegant, inte så mycket saker på en gång utan den tar allting steg för steg. Michael Fassbender levde verkligen in i karaktären och det blev en väldigt schyst film. Jag kan dock medge att den var lite seg i vissa stunder. Kate Winslet fick en oscarsnominering för denna film, jag tyckte att hon nästan inte var med så mycket. Hon gjorde ialla fall inte så mycket för att förtjäna en oscar. I helhet är den här filmen väldigt bra för de som intresserar sig i Steve Jobs och en drama film. Trailern kan ni se här. Filmen får 3,5 av 5!

Entry #508

Igår kväll blev det en utgång med Alicia, Dylan och Rosina för att fira Alicias födelsedag i efterskott och min i förskott. Vi fick en rolig present - team oloj :) En hyllning till vår favorit combat-instruktör. Lite kul med bilden bakom tröjan också, haha. Så sjuk.
Jag var nog hemma runt 2, vaknade otroligt trött vid 12 och Emil kom efter 30 min, vi stack till hässelby och käkade pasta på vårt favoritställe. Jag hade så ont i huvudet hela dagen pga vätskebrist från kvällen, det var ingen baksmälla eftersom jag drack inte såpass mycket för det. Jag kan säga att jag har aldrig fått en baksmälla... Jag har nog varit som fullast på riga-kryssningen i juni, men då fick jag inga bieffekter.

På onsdag fyller jag år, då åker jag och Emil till Tallinn... Äntligen! Jag har tjatat så länge på att åka till tallinn. Det ska nog bli kul!!